Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 15 januari 2007

Storm


Storm in meerdere betekenissen van het woord! Het loopt hier storm LOL en ik ben helemaal verbaasd over de hoeveelheid bezoekers en de leuke reacties! Dank jullie wel!

Hoewel het gisteren erg stormachtig was aan zee was het gelukkig ook weer eens zonnig zodat we lekker in de duinen hebben gelopen. De schaduwfoto is het bewijs evenals de Coupe Storm van de jongens.

Tenslotte was het behoorlijk storm in huis vanmiddag. De vrije (studie)middag van de kinderen werd benut om eerst lekker op de fiets uit te waaien en boodschappen te doen en vervolgens hebben er 3 een voorstelling bedacht waarvoor even later 5 kinderen binnen kwamen stormen om naar te kijken... Nee-van studeren kwam vandaag weinig maar "It's OK" en ik heb genoten van de voorstelling met muziek, voorlezen en poppenkast!


Storm has more meanings! I'm totally surprised by the 'stormy' amount of visitors and nice comments! Thank you!

Yesterday we had stormy weather at the coast but it was sunny enough to walk the dunes. The shadowphoto and stormy hair-style prove that.

At home it was very tumultuous this afternoon. At the end there were 5 children wathcing a performance of 3 other ones... No- I did not study today but "It's OK" and I enjoyed the music, reading and puppet theatre!

3 opmerkingen:

corinne5 zei

super leuk dat jij een blog bent gestart! heb je al toegevoegd aan mijn favorieten!

corinnexxx

Christiane zei

yes, you're in my bloglines too!! will vist you again :)

Ingrid zei

Leuke foto, Monique. En je hebt een leuke stijl van schrijven.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...