Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 5 februari 2007

"Say Cheese... take 1"

Hier is mijn bijdrage voor de Dutch Dare #6 met het onderwerp "Say Cheese...". Het is een ode geworden aan allen die kaas maken en verhandelen... De grote afbeelding is de kaasmarkt in Alkmaar, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Nu wonen we slechts een paar honderd meter vanaf de stadsgrens.
This is my take on the Dutch Dare #6 "Say Cheese...". It is a kind of ode to all who produce and trade cheese... You see the Cheese market in Alkmaar, the city where I was born and raised and where I'm still living nearby.

Het weekend was gezellig! En we zijn culinair ook weer flink verwend! Zaterdag met de familie bij elkaar ter ere van de 75 ste verjaardag van mijn vader en zondag te gast bij Paul, Wilma en Jochem waar wij ooit een spannend Egypte avontuur mee hebben beleefd ; ) maar dat gelukkig ook heeft geresulteerd in al bijna 15 jaar vriendschap; het zijn schatten!
The weekend was great! We were spoiled culinary! Saturday the family got together because of my father's 75 birthday and at Sunday we went to Paul, Wilma and Jochem. We're happy to know them although the situation when we met was an exciting Egyptian adventure...; )
They're such dear ones!


2 opmerkingen:

Mirjam zei

Love your take at the dare!

D@nielle zei

what a great idea, you know I've never been to the cheesemarkte and I really want to take the boys this summer !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...