Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 28 maart 2007

Creabea...


Vandaag lekker creatief geweest!
Het begon met een layout -op de valreep- voor de maart wedstrijd van Dolls and Decorations: datgene scrappen wat je een lentegevoel geeft. Naast alle bloesem, lentebloeiers en paaschocola is dat voor mij vooral het moment dat het zonnescherm 's morgens weer uit moet en ik m'n zonnebril nodig heb om buiten wat te kunnen lezen bij de koffie ;) De foto is zeer recent (vanmorgen genomen) en ook de overige foto's zijn van vandaag.
Astrid nam me vanavond mee naar een workshop om een paasstuk te maken; dat is weer eens wat anders dan een scrapworkshop! Ik vond het heel erg leuk om te doen en het is verrassend hoe snel je een leuk resultaat krijgt door de combi van de takken, bladeren en planten!!! Astrid, Miranda en Karin, hartstikke bedankt voor de leuke avond!


Today was full of creativity!
It all started with a layout -in the nick of time- for the Dolls and Decorations March contest; to scrap what give you that Spring feeling. Besides the blossom, spring flowers and Easter chocolates I get that feeling of Spring when I need the sunblind again and my sunglasses to read when having my coffee outside ;) I took this picture this morning and the other photo's are also from today. Astrid took me out to have a Easter workshop! The workshop was fun to do and it's amazing how quick twigs, leaves and plants give this result!!!

3 opmerkingen:

Astrid zei

Nou, post ik wat is het verdwenen.
Opnieuw.... Het was gisteravond inderdaad heel gezellig. Het begon al om 18.00 uur, aan tafel met Erik, je boys, Marcel een vriend en ik, de vage kennis hihi en heerlijk gegeten. De workshop was heel leuk, het resultaat mag er inderdaad zijn, gelukkig die van mij ook. Moon, je bent ook met recht Crea Bea hoor. Super.

Alleen jammer dat jouw weblogstukjes niet vermelden hoelaat het toch altijd is...........................!

Liefs As

Mirjam zei

Super lootje, heerlijk dat lente gevoel! Mooi paasstukje ook, krijg er de kriebels van om ook eens aan de slag te gaan LOL!

Marguerita zei

Mooie pagina en je paasstuk is ook errug gaaf!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...