Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

donderdag 4 oktober 2007

Nostalgique

Bedankt voor al jullie lieve reacties en felicitaties! Hartstikke leuk om te lezen!
Helaas was er deze week geen tijd om te scrappen, dus niks om te laten zien...
Het was een week met veel nostalgie want ik heb dagen op zolder gezeten om boeken en speelgoed te sorteren vanwege een boeken- en speelgoedmarkt op school volgende week.
Zo leuk om alles weer door mijn handen te laten gaan!
Het liefst zou ik alles willen bewaren maar een opgeruimde zolder geeft me uiteindelijk een beter gevoel dus ik heb drastisch opgeruimd. Tientallen boeken zijn nu naar school en het speelgoed ligt apart in leuke kartonnen dozen (raak ik die ook gelijk kwijt). Alsof het zo heeft moeten zijn, kwam ook iemand op ons pad die een ebay handeltje heeft in 2ehands kleding. Daar kan dan gelukkig al het goeie goed nog heen waar mijn jongens van 10 en 12 in no-time uitgroeien! Intensieve wandeltraining + urenlang kruipend doorbrengen op zolder gaan niet goed samen... Vanmorgen zou ik de laatste 3 uurs-trainingstocht maken maar ik heb nu al voor de 2e dag behoorlijk last van mijn rug en rechterheup; rustig aan dus maar... beetje pakken, rommelen en de schoolkrant opdrachten afmaken.
Dit weekend moeten we er dus aan geloven! A Sister's Hope 60k!
Woon je in de buurt en vind je het leuk om deze meute aan te moedigen dan kan dat bij : CHEERINGSTATIONS – AANMOEDIGPUNTEN LANGS DE WANDELING OP ZATERDAG 6 OKTOBER
1.) Restaurant Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn, klik op de volgende link voor de routebeschrijving: http://www.grootkievitsdal.nl/index.php?page=route
2.) Theehuis ’t bluk, Zuiderheide 2, 1251 SE Laren klik op de volgende link en ga naar route http://www.bluk.nl/
3.) Restaurant La Place, Rijksweg A1 afrit 9, Westerheide 2, 1251 ET Laren

CHEERINGSTATIONS – AANMOEDIGPUNTEN LANGS DE WANDELING OP ZONDAG 7 OKTOBER
1.) Fort aan de Ossenmarkt – Vesting Weesp, Ossenmarkt 44, 1381 LX, Weesp
2.) Restaurant de Voetangel, Ronde Hoep Oost 3, 1191 KA Ouderkerk a/d Amstel voor route zie http://www.voetangel.nl/
3.) Olympisch Stadion Amsterdam, start van het programma van de BVN en Pink Ribbon begint om 14.30 uur, binnenkomst van de wandelaars om 17.00 uur.

Helaas ben ik niet door naar de 2e ronde van LSS. Maar Mandy wel! Gefeliciteerd meid en succes met de volgende opdracht!

This is where I live near-by...

All about me cleaning up the attic, sorting out the books and toys for a schoolfair. Crawling on a small attic and hours of walking lead to an awful ache in my back and hip. So I hope I'll feel fresh enough for next weekend; A Sister's Hope 60k.

Didn't make it to the LSS but fortunately Mandy did! Congrats girl and good luck for that next round!

4 opmerkingen:

scrapgek!!!!!! zei

opruimen moet soms ook gebeuren he? na die tijd geeft het je in ieder geval altijd een fijn en opgeruimd gevoel! :-) heel veel succes dit weekend, ik zal aan je denken hoor! groetjes marije.

Je@net zei

Veel succes Monique!!

christiane zei

go girl, goooo!! good luck and have a great weekend!! :))

Ingrid zei

Good luck this weekend, Monique! The weather is ok. Hope you have a great time.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...