Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 11 augustus 2008

Row row row your boat.....

Zaterdag hadden we een superleuke dag met onze vrienden Paul, Wilma en Jochem. Samen hebben we gevaren op de Tienhovense plas (ja, die rustige naast de Loosdrechtse...). De warming-up bestond uit het leeghozen van de boten en dat had de hele dag wel kunnen duren als er niet een slimmerik tot de ontdekking kwam dat de ruimte onder het bankje juist bedoeld was om vol water te staan (voor de visvangst) en via 6 gaten in de wand dus steeds weer volstroomde ~ hahaha...


Buiten zijn en varen wekt inderdaad de eetlust op en zo kwam het dat we na een kwartiertje al aan de picknick toe waren... het had letterlijk nogal wat voeten in de sompige aarde voordat we een juiste plas - en lunchplek hadden gevonden maar des te beter smaakte de kapiteinslunch terwijl de jongste matrozen hun toetje vingen.

Inmiddels was het aardig gaan waaien en ja hoor... wie moest er weer met windkracht 4 terugroeien?... hahaha...

Ik weet nu wel zeker dat het niet mijn leeftijd maar mentaliteit is geweest die me niet bracht in de Dames-8 op de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona :( Tsja, het kan nou eenmaal niet altijd voor de wind gaan (= filosofie van de koude grond).
Eenmaal in de luwte waren we wel weer toe aan de borrel en die smaakt op het water extra goed.

De dag eindigde in de pizzeria van Breukelen en ik ben bang dat ik van deze dagjes uit meer groei dan van 2 weken Italië maar dat is het absoluut waard!

4 opmerkingen:

Je@net zei

Geweldig Monique! Schitterend verhaal en super leuke foto's!! Dat wordt weer scrappen ;-)

Spontanity zei

Zaterdag was het gelukkig nog goed weer voor zo'n soort uitstapje.

Krisje zei

Grappig van dat bootje, dat zou ik nu ook voorhebben denk ik. Wij, als vlamingen, hebben niet zoveel met water of boten als jullie, maar het ziet er altijd zo heel gezellig uit. Genieten!

M@risk@ zei

Wat heerlijk nog zo'n gaaf uitje na de vakantie. Prachtige foto's, ook die van je vakantie! Zie uit naar wat je ermee gaat maken. Idd is de vakantie veel te snel voorbij gegaan en had het nog wel een aantal weken langer mogen duren.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...