Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zaterdag 8 november 2008

Goed Nieuws Dag

Het is inmiddels al middernacht geweest en zaterdag 8 november als ik dit schrijf maar ik zit nog volop in vrijdag 7 november: Goed Nieuws Dag.


Mijn goede nieuws was dat ik een heel gezellig dagje statten had met mijn moeder; iets dat we véél te weinig doen! Het was lekker weer in ons eigen Alkmaar.

Zodra ik thuis kwam, stond alles hier in het teken van vliegensvlug de weekboodschappen doen, was draaien, wat strijken, eten en naar het Beverplein omdat een postcode in heel Sint Pancras kans maakte op de groenprijs van de Postcode Loterij. Wouter bleef thuis, Erik moest schaatsen en Ivo en ik gingen er heen met onze buurvriendin en kinderen. Het was zo'n leuk onverwacht feestje in ons dorp. De muziek (Jan Rietman) was waanzinnig goed evenals de zanger en zangeressen (Jodi Pijper en andere bekende 'backing vocals'). Vanaf het eerste moment stonden we met allemaal kennissen lekker mee te swingen en te zingen. En.... ik belandde nog op het podium met een mannelijke dorpsgenoot. Een wedstrijdje wie het eerst de titel van een liedje kon roepen waarvan Jan Rietman de begintune speelde. Wat denk je????? Win ik toch een laptop!!!!! Over goed nieuws dag gesproken!!! Zo gaaf!

De avond eindigde trouwens met minder goed nieuws... toen ik thuis kwam, hoorde ik dat Erik op het ijs gevallen was en bij de huisartsenpost zat. Daar had hij een verwijzing naar de EHBO gekregen. Onze andere buurvriendin reed met Erik mee dus zij heeft hem naar de huisartsenpost gereden en vervolgens naar huis. Ik ben toen met Erik naar de EHBO gereden en nu zit ie met z'n linker arm in het gips en heeft 4 hechtingen in z'n kin... Het gips is voor een week omdat 'slechts' het topje van z'n ellepijp is gebroken. Kortom: het was een wonderlijke avond.
Het goede nieuws was wel weer dat ik mijn fototoestel nog bij me had in het ziekenhuis :)Sorry... No English part today ...

12 opmerkingen:

Unknown zei

Gossie van je man! En helemaal tof dat je laptop won (ben niet jaloers...ahum..).
Fijn weekend, Kirs

D@nielle zei

wauw gefeliciteerd met de laptop, da's cool ! Ehm maar minder van Erik, da's wel zielig .... Die wordt vast goed verzorgd :D Tot vanavond !!

Mabo zei

Inderdaad en gekke dag zo. Maar het gids gaat weer weg en de laptop blijft :-). En zo'n ehbo bezoeklevert mooi scrapmateriaal. Always look on the bright side....

Anoniem zei

Jemig, wat 'n mazzel heb jij!Hopelijk is Erik rechtshandig... dan kan hij lekker op de bank/bed met JOUW laptop spelen ;o)
Veel plezier met het apparaat!

Je@net zei

Wat een dagje zeg!! Ff denken hoor...gefelciteerd met je prijs en voor Eric veel sterkte!
Fijne week gewenst!

Anoniem zei

Zo dat is een leuke prijs, gefeliciteerd meid. En dikke pech voor je hubbie, gaat het weer een beetje met hem? Mannen kunnen nl. zo zielig zijn ;-)

Mika zei

Call it a day!!!!
Welcool van je lap top zeg dat gebeurt je maar 1 keer of heb je altijd zoveel mazzel?
Mika

Unknown zei

Wow Monique...da's nog es goed nieuws!!Een laptop winnen...van harte!!Dat gebeurt je niet elke dag!
Wel jammer voor je man, maar goed dat is uiteindelijk ook nog goed afgelopen toch :)
You can't have em all ;)
We zien je scrapsels met plezier tegemoet hierover!!
Fijne week!

nora zei

Hoi Monique,
Proficiat met je laptop en wat sneu voor je man.Maar wat een hektise dag zeg. groetjes Nora

Spontanity zei

Wat leuk zeg, een laptop!!!
Je man, iets minder leuk natuurlijk.
Helemaal niet leuk bedoel ik eignelijk.

Francine zei

Die laptop is supergaaf maar - gaat het al beter met zijn arm?

Anoniem zei

Gôh, laat die kerel van je toch gewoon postzegels gaan verzamelen. Da's veuuuuuuuuul veiliger :-)

Groetjes uit het altijd zo pittoreske Scherpenzeel.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...