Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 25 februari 2009

Bijgekomen

Bedankt voor alle lieve berichten! Het gaat weer prima met me na een heerlijke vakantie. Niet bepaald een luiervakantie ( 7 uur ging de wekker) maar voldoende uitgerust door een week lang vroeg naar bed te gaan, lekker de sauna in te duiken en veel in de buitenlucht te zijn. In het hotel werden we prima verzorgd en het kwam heel goed uit dat ik deze keer zelf geen boodschappen hoefde te doen, etc.
We hadden het gezellig met de andere families uit ons thuisdorp ( 3 van de 10!!!) en we zijn blij dat ze ons naar Montafon hebben gelokt want het beviel prima! En alleen al omdat het maar 9 uurtjes rijden is, zouden we zo weer terug gaan! Van zondag tot zondag is ons ook zeer goed bevallen en achteraf kwam dat ook zeer goed uit want in de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de praktijk ingebroken... Idioot gewoon want de praktijk was helemaal leeg vanwege de verbouwing. Dat betekende weliswaar ook dat het alarm was uitgeschakeld en waarschijnlijk hadden de dieven het op duur gereedschap gemunt, wat de werklieden gelukkig niet hadden laten staan. Toen we dachten dat we die zaterdag alles gehad hadden en de auto ingepakt klaar stond voor vertrek, werd er om 23 uur aangebeld door 'een vreemdling zeker die verdwaald is zeker' met het verhaal dat hij net dakloos was geworden en of hij bij ons kon komen slapen !!!??? Nou geloof me, dit duistere type wil je zelfs om 11 uur 's morgens nog niet aan je deur hebben...
Kortom: we gingen dit jaar met gemengde gevoelens op reis maar het is verder goed gegaan.

Geïnspireerd door Annelies heb ik onderstaande vakantie impressie gemaakt. Dat scheelt me een heel verhaal over de kou en de mega hoeveelheid sneeuw die we er hadden.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Ooohhhhh wat geweldig veeeel wit en nog eens wit. Da's pas goed wintersportvakantie. Zo jaloers maar ik geniet ook wel van thuis zijn! (nu even kinderloos...ze zijn bij opa en oma).

Scraplfs Kirs

M@risk@ zei

Fijn dat de vakantie je zo goed heeft gedaan.

Anoniem zei

Wat een beleeevenissen Monique (ook de vorige post yikes).Hoop dat je benauwdheid inmiddels minder (of weg) is. Heerlijke foto's zeg! Ik vind die close-up foto van jou met je muts en bril schitterend!! En gave actie foto's ook van jullie!

Je@net zei

Wat een prachtige foto's! Fijn dat jullie zo genoten hebben!

D@nielle zei

hihi jullie maken ook wel bijzondere dingen mee daar in dat dorp zeg ..... Foto's zien er super uit, tot gauw !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...