Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 15 februari 2010

15

Wouter is vandaag 15 jaar en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan dit weekend!
Vandaag vier ik mijn eigen 15 jarig jubileum als moeder: 15 jaar van meegroeien met mijn kinderen. Overwegend vol geluk en plezier maar soms getemperd door periodes van zorg om hun gezondheid en welzijn.
In afwachting van de visite hebben we dit weekend veel filmpjes gezien van hun eerste levensjaren . Prachtig om hun uitspraken en stemmetjes te horen en zo leuk om te zien waar ze mee bezig zijn en hoe goed ze met elkaar samenspelen. Zo verschillend als die twee zijn, zo goed kunnen ze ook met elkaar overweg en dat vind ik een groot geluk.
En ik heb geleerd dat als je 15 jaar bent...
* Je een speciale taartcreatie á la Tribal wars te kinderachtig vindt.
* Je je moeder uitlacht als ze vraagt of er nog kaarsjes op de taart moeten.
* Je geen wensen hebt en ook geen geld wilt omdat je zelf al niet eens wilt wat je met je maandsalaris van de krantenwijk zal gaan doen.
* Je leuke originele cadeautjes krijgt en heel lekker zal gaan ruiken dit jaar ;)
* Je de eerste sexy verjaardagskaarten krijgt.
* Je niks aan je ouders weet te vragen en op het allerlaatste moment kiest voor extra R4 kaartjes zodat je met vrienden samen kan gamen op de DS.
* Je met vrienden vervolgens tot 's avonds laat op je kamer gaat gamen en er het liefst een nachtelijke marathon van gemaakt...
* Je kiest voor de nasi met saté i.p.v. de patat met knakworst (en jij en je vrienden gewoon alle koude etensresten naar binnen schuiven voordat jullie weer naar boven verdwijnen) maar op je werkelijke verjaardag liever kiest voor pannenkoeken thuis i.p.v. uit eten gaan.
* Je daarna liever met je broertje alleen thuis blijft dan dat wij zang en zwem afberichten.
* Je zelf geen poot uitsteekt om te helpen maar tenslotte wel spontaan bedankt voor het leuke weekend.
* Je al een aardige ontwikkeling hebt doorgemaakt tot lekker ding.
* Je een jaar vol verdere ontwikkelingen te wachten staat...

Geniet ervan lieve schat en ik ben blij dat ik je moeder ben xxx
ps. de 15 afbeelding komt van het Playstation jubileum

2 opmerkingen:

Petra zei

Van harte gefelicteerd allemaal! Ik weet het is afgezaagd: maar wat vliegt de tijd. Er zit daar al een bijna volwassen vent zijn cadeautje uit te pakken. Fijn dat jullie zulke gezellige dagen hebben gehad!

Groetjes, Petra

barbara zei

Wat een leuke (en herkenbare) blog! Alsnog gefeliciteerd. Ik heb echt smakelijk moeten lachen om die "feitjes" die jij geleerd hebt als moeder. Of je het nu wilt of niet, je zal mee moeten veranderen. Vanzelfsprekende dingen zoals kaarsjes op een taart zijn ineens "not done"!
Hahahaha...succes ermee. Zo te zien komt het wel goed met 'm. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...