Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 25 mei 2010

Uitslag Challenge

Zojuist heb ik uuuuuuuuuuren mijn best gedaan op een slideshow met alle inzendingen maar die krijg ik niet in mijn blogpost geplakt (morgen nog eens proberen).
Maar hier is dan de uitslag van de High Tea Kaart/Decoratie Challenge.
In de categorie Uitnodiging gaat de hoofdprijs naar deze kaart van Annelies.Ik vind het een vrolijke uitnodiging voor een theepartijtje. De afbeelding is gegoogled waardoor deze uitnodiging makkelijk na te maken is door niet-scrappers. Aan de label zit een witte kaart waar de tekst op geschreven wordt. Gefeliciteerd Annelies! Ik stuur je een leuk scrappakket.

In de categorie Decoratie gaat de hoofdprijs naar Cissy. Cissy heeft meerdere projecten ingezonden maar deze krans is in mijn ogen de winnaar omdat de spullen ervoor makkelijk verkrijgbaar zijn en eenvoudig verwerkt kunnen worden tot een 'theekrans' die een echte eye-catcher is, zowel op tafel als tegen de wand of buiten opgehangen.Gefeliciteerd Cissy! Ook jou stuur ik een leuk scrappakket.
Een speciale vermelding is er voor deze schattige cupcake, gemaakt door Anja.
Wat mij betreft is dit liefde op het eerste gezicht en ik zou er graag een schaal mee vullen als decoratie. Helaas lijkt het me niet makkelijk na te maken door niet-hobbyisten.
Maar een leuke prijs gaat ook jouw kant op hoor Anja!
En.... omdat ik het zo waardeer dat alle deelnemers in een korte tijd toch wat hebben ingezonden, is er ook voor Anke, José en Sylvia een prijsje. Stuur me via de mail jouw huisadres en laat me ook nog even weten of je het goed vindt dat ik jouw project en de uitleg ervan toevoeg aan de verhuurspullen voor een High Tea.
Groetjes,
monique

3 opmerkingen:

Anja zei

Wat een mooie dingen zijn er gemaakt! Gefeliciteerd Annelies en Cissy!

En Monique? Dankjewel voor de eervolle vermelding en ik heb je een mailtje gestuurd.

Groetjes, Anja

Sylvia zei

leuke spullen en terechte winnaars!
Mailtje komt eraan, succes met je verhuur, Monique!!

Cj's leuke scrapdingen zei

wauw.. wat leuk!! en wat een mooie dingen zijn er verder nog gemaakt.\ik kwam dus nooit op deze pagina.. ik heb de pagina van de uitdaging in mijn favorieten gezet en daar kwam ik elke keer terecht..vandaar dat ik van niks wist.. maar wat een leuke verrassing zeg!! dankjewel.
heb je mijn adres ondertussen gemailt.. succes verder met de high tea box , is een leuk idee voor echt weinig geld!
groetjes Cissy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...