Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 1 juni 2010

Crate Paper - Brook

Alle prijzen zijn gepost en ik hoop dat de winnaars er veel plezier van hebben. Van Els kreeg ik zelf een prijs in de vorm van deze award:
Bij deze award hoort dat ik mijn plannen voor de eerstvolgende 10 jaar vertel. Daar gaat ie dan (in een notedop); over tien jaar ben ik 56 en woon met manlief op hetzelfde stekkie als nu. Ik ben nog steeds erg sportief - Zumba en tennis nog wekelijks en heb dan al veel lange afstands en meerdaagse wandelingen gemaakt. De jongens zijn dan 22 en 25, volgen een leuke opleiding of zijn afgestudeerd en hebben een leuke baan. Ik verwacht dan nog geen oma maar wel een leuke schoonmoeder te zijn bij wie ze graag over de vloer komen.
Als grafisch ontwerper heb ik inmiddels naam gemaakt en menig bedrijf hanteert een door mij ontworpen logo of huisstijl. Ook heb ik dan letterlijk en figuurlijk mijn krachten gebundeld in iets educatiefs. Over tien jaar hebben we nog meer van de wereld gezien en het lijkt mij een mooi streven dat ik tegen die tijd van al onze reizen (digitaal gedrukte) fotoalbums heb.
De (schoon)ouders zijn dan al aardig op leeftijd en hopelijk in goede of verbeterde gezondheid.
A Sister's Hope bestaat dan 14 jaar en heeft dan inmiddels meer dan 10 miljoen ingezameld. Mijn langlopende acties zijn daar ieder jaar een onderdeel van.

De award mag ik sturen naar 10 anderen maar...... ik stuur nooit wat door (over 10 jaar ook niet). Wil je ook jouw plannen voor de komende 10 jaar delen, beschouw deze award dan alsjeblieft als de jouwe.

De scraptijdschriften liggen ook weer in de schappen. Leuk om te zien dat mijn layout Happiness met de foto van Lara is geplaatst - ze heeft mijn Scrapbookmagazine al en nu is het nog even wachten op de layout. Die van mij met de jongens staat er ook in maar zelf had ik eerder gekozen voor deze layout met een niet alledaags onderwerp.
Ook deze layout heeft het niet gehaald.Het kwam dus mooi af dat de Juni Kit van Scrap-Club vol materialen zat van Crate Paper - Brook.

Het Maya Road chipboard album dat in de kit zat, gebruikte ik voor dit Egeskov DK mini album over het museum voor oude voertuigen dat we bij kasteel Egeskov bezochten in de mei vakantie.

En over vakantie gesproken... hoog tijd om mijn koffer te gaan pakken voor 4 dagen Stockholm. Astrid en ik gaan er ons 34 jarig vriendschaps jubileum vieren en we hebben er zo'n zin in! Stockholm schijnt helemaal leuk te zijn en het wordt ook nog eens lekker weer - super!

Fijne zonnige week gewenst allemaal!

4 opmerkingen:

The Dutch Dares zei

leuke projecten, veel plezier in stockholm ! grts, Danielle

Marit zei

Wat veel moois is er te zien op je blog!!! WAUW! Vind de layouts geweldig, en dat boekje is ook helemaal prachtig. Mijn handen gaan gewoon jeuken om ook weer eens een mini te maken!
En plannen over 10 jaar... eeeckkkk, daar durf ik niet aan te beginnen hoor! (wensen genoeg, maar of die allemaal uitkomen???)

PJ zei

4 dagen Stockholm, dat klinkt goed! Veel plezier!!!
Enne, nu ik zo geleerd heb om bij de dag te leven kan ik me niet meer indenken plannen te maken voor over 10 jaar! Ik vind een jaar vooruit denken al een enorme opgave eigenlijk, hihi! Sterker nog, zo tussen de kuren door is een dag plannen al niet altijd even makkelijk! Dus dat doe ik lekker maar niet! Genieten van het moment, zo hier je blog lezend met een kopje koffie, is al heel mooi, toch?!
Succes met je 'High tea spul' verhuur! Geweldig idee!!!

Je@net zei

Gave projecten weer, Monique! Vond de lootjes in het nieuwe SBM ook weer errug mooi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...