Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 20 februari 2013

Dutch Dares & Sketches

Na 3 dagen prachtig weer - zie mijn blogbanner en bovenstaande layout - heeft het vandaag de hele dag gesneeuwd in Montafon. Dat geeft weliswaar prachtige plaatjes maar ook slecht zicht op de pistes en dan kies ik voor een andere daginvulling; lezen, wandelen, winkelen en wat achterstallig bloggen. De layout 'Frosty' hoort bij de Dutch Dare februari schets. Natuurlijk kun je weer meedoen met de kans een leuke Rak te winnen of guest designer van de maand te worden. Dit is de schets die bij de layout hoort:

De eerste week van februari plaatsten we de 99ste Dare!! 'Love is all around' Van mijn hand kwam deze keer een 'oudje' maar wel toepasselijke. Geen digitale maar het ware paper-craften.

De foto die ik gebruikte, maakte ik een paar uur voordat ik mijn hand brak. En omdat ik nog steeds mijn hand in het gips had, werd het weer een digitale layout:

Dare #98 luidde 2013 in. In januari kunnen we nieuwe voornemens hebben en wilde plannen maken maar deze Dare liet ons stilstaan bij waar we tevreden mee zijn. Wat gaat er goed?
Voor mij persoonlijk was die Dare zeer welkom. 2012 heeft voor onze familie donkere herinneringen en het sinds oktober niet kunnen sporten door opeenvolgende blessures maakt mij ook niet gezelliger. Voor het eerst neigde ik te kijken naar wat ik NIET heb ipv naar wat ik WEL heb. Waar ik heel tevreden mee ben en wat ik graag wil houden zoals het is, is ons huis. Klein maar fijn, een plek om lief te hebben zowel buiten als binnen.
  

De derde woensdag van december was het weer tijd voor een schets Dare:
8 December ging ik met de fiets hard onderuit door de gladheid en brak daarbij mijn hand. Gelukkig werken mijn osteoporose medicijnen goed want het had veel erger kunnen aflopen. Voor het eerst iets gebroken in mijn bestaan van bijna een halve eeuw dus het heeft wel impact, zeker in zo'n drukke decembermaand. Het grote voordeel was dat we lekker te gast werden gevraagd met Kerst en met drie grote sterke mannen in huis had ik gelukkig hulp wanneer nodig.
Weer een digitale layout omdat dat met 1 hand te doen is. 'No snow fun' gaat over de 'handigheid' die ik inmiddels heb met het intapen voor het douchen. Eerlijk gezegd heb ik na een week zo'n handige en milieuvriendelijker douchezak gekocht. Het font is van mijn eigen handschrift gemaakt.

Na Dare #99 van februari komt.........jawel...... Dare #100! Het Dutch Dare Design Team is al druk doende hier een feestje van te maken. Er komt een Blog Hop waarmee je leuke prijzen kunt winnen.
Houd je het in de gaten?! 6 maart is het zo ver.

Groetjes,
Monique

1 opmerking:

Mandy zei

Wat een goed overzicht van al het moois dat je eruit geperst hebt lately, ZELFS met gebroken hand digigescrapt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...