Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zaterdag 27 januari 2007

Royal Contest


Ik ben niet meer te stuiten en bruis van de inspiratie!!!
Voor de Royal Contest I verfraaide ik dit memoblok á zo'n 5 euro van V&D . Ik ben al zo'n 18 jaar dol op acryl/plexiglas kantoorspulletjes en dit exemplaar heeft een ereplaatsje gekregen voor de pc!


Gisteravond en vanmorgen heb ik (bijna) non-stop een mini-album gemaakt voor mijn schoonmoeder. Daar zal ik morgen wat foto's van plaatsen...
Vanavond weer verder met een leuke uitdaging van Jo-anne op Dolls & Decorations... (2 van mijn mannen zitten bij AZ en 1 ligt in bed).
Er zijn ongetwijfeld mensen die denken dat ik alleen maar naar aanleiding van Uitdagingen scrap. Die mensen hebben nog gelijk ook!!! Thema's en opdrachten stimuleren me om elke keer weer op een andere manier te denken en iets origineels te maken.
Toen ik net begon met scrappen, vond ik het heel erg moeilijk om te starten met een layout: ik kon gewoon niet bedenken hoe ik het wilde hebben... Ik nam me voor om layouts uit tijdschriften en boeken of van website te scrapliften in de hoop tot een eigen stijl te komen. Maar zover kwam het niet omdat ik slechts tijd had voor de Uitdagingen waar ik aan meedeed. LOL! En door de opdrachten van die Uitdagingen had ik steeds snel voor ogen hoe het moest worden...
Maar nog steeds bekijk ik layouts met de gedachte 'dat ga ik ook eens zo doen'... Ja... ooit!!!!
I'm bursting with inspiration!
For the Royal Contest I I altered this acryl memo block of V&D. I love those acryl/plexiglass office supplies for over 18 yrs. and this block got a special place in front of the pc.
Yesterday evening and this morning I worked (almost) non-stop at a mini-album for my MIL. Tomorrow I'll post some pics.
This evening I hope to finish a kind of Dare of Jo-anne at Dolls & Decorations.
Do you think I only scrap for Dares? OK... you're right!! It stimulates me to think in an other way about scrapbooking. When I started scrapbooking I always doubted the way I wanted a layout to be. I planned to scraplift my favorite ones as seen in magazines, books and on scrapsites but I never found time to do so because of all the Dares I took. LOL! The theme's and instructions let me imagine how my layout should turn out.
Someday I'll scraplift the layouts I love most.... Well... ever!!!

5 opmerkingen:

Nat zei

LOL! I love Challenges too! I love this acrylic block! Wish you a wonderful weekend!

ilse zei

Hoi Monique.
Ik vind je blog geweldig.
Wat maak je mooi scrapwerk. en wat heerlijk dat je zoveel met scrappen bezig bent.
zelf scrap ik ook maar helaas kan ik nu door een verbouwing weinig scrappen.Maar ja dan heb ik meer tijd om leuke blogs te bezoeken en ideeen op te doen.
ik heb je blog in mijn favorieten gezet hoor.
groetjes ilse

christiane zei

the acrylic block looks great!! thanks for your ongrats. have a nice sunday :)

lucie zei

O wat die mooi zeg! (en een goed idee...)

groetjes Lucie

Anoniem zei

Bravo! Wat een goed idee joh.
Succes met de wedstrijd.
Groet, Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...