Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 26 februari 2007

SNEEUW!!!..........SNOW!!!

We hebben het hier helemaal super! Toen we aankwamen, was heel Oostenrijk angstaanjagend groen maar op de skipistes viel prima te skien! Gisteravond begon het te sneeuwen en nu is het een prachtige witte wereld! Het zonnetje is doorgebroken dus we gaan zo lekker naar boven om van de verse sneeuw te genieten! Helaas heb ik hier geen mogelijkheid om een foto te uploaden... ik ben al blij dat ik op dit Oostenrijkse toetsenbord een bericht kan typen, de letters staan nl in een totaal andere volgorde... Later hopelijk meer en anders pas volgende week!

It's super over here! When we arrived, it was all terrifying green all over Austria but the skiing slopes were okay! Yesterday evening it started snowing and it's beautiful now! The sun starts shining so we'll enjoy the fresh snow!! Can't upload pictures here; I'm glad I can type a message on this very old Austrian computer...
Have a nice week!

5 opmerkingen:

christiane zei

enjoy it!!!! happy holidays!!! :)

Astrid zei

Hoi hoi,

Nou, gelukkig zijn jullie toch gegaan.
Heel veel plezier en geniet er van.

Liefs As

Anoniem zei

Geniet daar maar lekker van de sneeuw! Het is hier erg depressief weer: regen, regen en nog eens regen.
Gelukkig zijn we met kerst wezen skien en 4 weken terug nog een weekendje in Winterberg geweest, dus we kunnen er wel weer tegen, maar anders.....

Groetjes,

Marianne,

Mirjam zei

Fijne vakantie verder!

Anoniem zei

Heee... veel ski-plezier!!! En ik zou zo zeggen: blijf daar nog maar even, want het is hier absoluut droevig gesteld met het weer. Regen. Bah.
Auf Wiedersehen!
Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...