Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

donderdag 22 februari 2007

Koffie....Even iets om naar te kijken terwijl ik een tijdje weg ben op zoek naar sneeuwrestanten. De tekst luidt: "Het begon met 2 bekers van Blond en toen nog eens 2... ze zijn gewoon leuk!" Het servies van Blond is ook onweerstaanbaar, vinden jullie ook niet?

Fijne week allemaal

Here's something to look at when I'm a off for a week looking for some snow left. Journaling says:"It started with 2 mugs of Blond and then another 2... they're so much joy!" That coffee-set of Blond is irresistable, don't you think?

Have a nice week

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een geweldig servies Monique!
Ik wil er ook graag wat van kopen, zit alleen nog te twijfelen tussen dit servies en de delftsblauwe versie, vind ik ook erg leuk.
Maar leuk dat je er een lo over gemaakt heb.
groetjes Lea

Ingrid zei

Great LO, Monique. Hope you have a great week in the snow.

Marguerita zei

Leuk idee om je journaling op dat papieren kantje te zetten. Ik heb ook nog van die dingen liggen, dus wie weet scraplift ik dat idee binnenkort!

sollie zei

Hoi, ben eventjes langsgekomen. Je mag gerust ook eventjes mijn blog bezoeken. groetjes van een scrappende Belg. Isolde
http://sollie79.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...