Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 12 februari 2007

Winter!


Ik hou van de Winter, maar dan wel een winter met sneeuw en ijs en niet die met regen en harde wind! Als het niet buitenshuis winter lijkt dan maar binnenshuis dus sinds enkele jaren heb ik van half december tot begin maart de hal winters aangekleed! Het fotolijstje dat ik eergisteren gepimpt heb in winterstijl, past er helemaal bij! Het was een beige lijst met de tekst Pêle Mêle dat zoiets betekent als kriskras of ditjes en datjes... De lijst heeft een behandeling gekregen met drie kleuren verf en veel schuurwerk...Het blauwe vogeltje komt van een Hemaslinger, de sneeuwpop wijnfleshanger (?) is van AH, ghost sneeuwvlokken van Heidi Swapp, blauwe glinster sneeuwvlok rub-ons, de witte sneeuwvlokken zijn mbv een mal gemaakt en DecoArt struktuursneeuw. Lintjes zijn van KI memories en V&D. De kleine sneeuwballetjes komen uit de hobbywinkel. Laat het nu hier ook maar eens flink sneeuwen!!!

I love Winter! I mean when there's snow and ice; not the rainy winter with stormy weather!
Since there's no winter outside anymore, I create winter inside the house. Since several years the hall is dressed in snowtheme during half of December till the beginning of March. The photoframe I pimped saturday is also in winterstyle. The beige colour is now painted in 3 different colours and got a lot of sanding. Well now it's time to let it snow a lot!!!

3 opmerkingen:

Mirjam zei

Goed idee!! Ben niet zo'n winter fan, maar liever kou en zon dan regen en bewolking! Zo haal je inderdaad de winter een beetje in huis.

Ingrid zei

Wat een leuk idee, Monique. Voor een winterfan als jij is dit wel een erg slechte winter he? Op deze manier haal je toch de winter een beetje in huis.

christiane zei

oh yes; snow come over here!! love your pimped frame :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...