Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 24 april 2007

Links


Bij Scrapscene kun je je abonneren op een nieuwsbrief of gewoon elke dag een kijkje nemen op hun site met de nieuwste vondsten op scrapgebied. Ze geven tips voor sites waar je weer andere tips krijgt en op die manier ontdekte ik de site van de Nederlandse scrapkalender.
Het is nu nog leeg maar zet 'm maar in je favorieten zodat je straks met 1 druk op de knop kunt zien waar layouts gevraagd worden.
Ik heb nog nooit layouts gestuurd naar Nederlandse scraptijdschriften maar wel naar CK; hahahaha wat een lef hè!? Dit was voor het thema regen-effect van CK april. Ik vond 'm zelf wel goed gevonden met de regenfoto op transparanten en gebruikt als overlay maar helaas vonden zij dat niet... Ik heb die layout een paar weken geleden op mijn blog geplaatst. De ander was n.a.v. een Becky Higgins sketch en als ik het goed heb is dat die van CK mei. Ik heb die layout nog nergens laten zien dus wie weet waag ik de gok en stuur ik 'm naar een NL scraptijdschrift.
Ook kun je straks op de site zien waar Design Team leden worden gezocht. Momenteel is er veel vraag naar nieuwe DT leden, namelijk bij Dolls & Decorations, Scrap-Club en Piens atelier. Bij de eerste twee wil ik ook mijn bijdragen insturen maar dan mag ik wel eens opschieten!!!
English summary:
As you can see I linked to Scrapscene and to a new website ; Dutch version of Pubcalls. I've never submitted layouts to Dutch magazines but DID to CK (boy how brave I am.... hahaha). They didn't pick my idea for "rain-effect" for CK april and Becky Higgins sketch for CK may.
I like to submit my work for the DT calls at Dolls & Decorations and Scrap-Club. You'll never know!

2 opmerkingen:

Maria zei

Good luck! I'll keep my fingers crossed for you... Although I think you won't need it.

christiane zei

my fingers are double crossed!! have a nice day!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...