Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 25 april 2007

Wonder & tagged

Op zoek naar een bepaald papiertje kwam ik deze oude papierlijn tegen van American Crafts. Ik weet nog goed hoe ik in de ban was van de American Crafts papiertjes zoals ik die in de Creating Keepsakes zag; de layouts hiermee sprongen er steeds uit in mijn ogen. Toen het eenmaal in Nederland was. vond ik de kleurscherpte tegenvallen van deze lijn (monograms) en ik heb 'm dus nu pas voor het eerst gebruikt! Gelukkig waren de papierlijnen die daarna op de markt kwamen voller en helderder van kleur...
Dit was een supersnelle layout voor de uitdaging van Royal lemon; 5 verschillende papiertjes van 1 fabrikant + evt. extra's van hetzelfde merk + 1 bloem. Nu lijken dit niet 3 verschillende papiertjes maar geloof me; de cirkel in de bloem komt weer uit een ander AC vel en de roze en blauwe cirkel ook weer! Thickers van American Crafts en o.a met inkt bruin gemaakt. Lintjes zijn ook van AC en zelfs de zwarte fineliner is de slick writer van AC.
I've been tagged by Anita L. so let's go!!!
10 weird things about me
Only 10??? Mwhahahahhaha….
1. Well first: I laugh at my own jokes.
2. I clean the house when I’m off for vacation. So when I’ll never turn back they will say “She is such a clean woman” and when there have been burglars they can easily trace fingerprints…
3. I’ve got a lot of scars in my neck by scratching at tough hairs during reading and several other moments I’m not having my tweezers around.
4. I use my tweezers everyday for I have old woman hairs which are very persistent. Got those hairs because I jumped into the menopause when I was only 34 yrs young and believe me - hot flushes are nothing compared to those tough hairs…
5. I’m obstinate enough not taking my chalk chew tablets every night. Only when my back and hip hurt and I might think that’s because of the osteoporoses…
6. I rather drive the car myself otherwise I rub off skin next to my finger nails.
7. So weird that I write this down so you can read it…
8. Erik thinks it’s weird that I always preheat (electric) my bed.
9. Wouter says I’m looking very very weird and ugly when I’m mad at him.
10. Ivo’s says my scrapbooking hobby is weird…..

Well let’s tag:
Have fun girls!

3 opmerkingen:

Maria zei

Mooie layout weer, Monique.
Maar lastig jou voor te stellen met zo'n buik. Zo'n buik heb ik al zo'n 20 jaar, haha. Erg hè :s

Dat papier van AC heb ik ook liggen. Ben het eens met jou vwb de helderheid van de kleuren. Maar het is lekker dik papier en dat vind ik eigenlijk wel erg fijn werken.

Ingrid zei

Grappig om die 10 "vreemde" dingen over je te lezen. Het spijt me, maar ik sla over. Die 10 vreemde dingen over mij fluister ik je nog wel een keertje in. ;-)

D@nielle zei

ik sta steeds versteld van je mooie lo's !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...