Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

vrijdag 11 mei 2007

Slätthult Kalou

Nee, ik ben geen voetbalmakelaar die net een nieuwe Kalou heeft aangekocht en dit is ook niet een inzending voor het Eurovisie Songfestival... maar wat is het dan wel???
Het is van Ikea en zit nu op de deur van onze meterkast! Het was liefde op het eerste gezicht en ik ben er helemaal blij mee! Het lijkt misschien zwart maar heeft een bronskleurtje...


No, I didn't buy another Kalou for a Dutch soccer club and neither is it competitor of the Eurovision Songcontest.... do you know what it is????
It is an Ikea gadget which I put on the door of the meter closet! Love at first sight and I'm so happy with those flowers! BTW, it isn't black but bronze...

3 opmerkingen:

Marguerita zei

Mooie deur! ik heb je trouwens getagged op mijn blog ;-)

D@nielle zei

oooh daar stond ik dus ook mee in m'n handen maar vond het niet zo voor zomaar op de muur, wel leuk voor een kastdeur zeg !

Maria zei

Hee, dat is gaaf!
Dat vind ik ook wel wat, alleen heb ik van die profielen op m'n deuren (jaren '30). Zou het ook op een koelkast werken (zijn het stickers?) of zijn ze niet waterproof?
Ik ga maar eens kijken op de site van Ikea.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...