Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

donderdag 28 juni 2007

Waar was ik gebleven?

Zonder enige twijfel is dit mijn drukste week van het hele jaar. Daar kan geen Sinterklaas of Kerstvoorbereiding tegen op. Het heeft niet eens te maken met op vakantie gaan maar alles met te veel willen in te korte week. Stomweg maar 1 week de tijd hebben voor zoveel zaken waarvoor 1 maand nog te weinig is. Geen vervelende dingen; integendeel! Het is allemaal leuk maar wel heel veel en ik wil gewoon niks missen of anders dan anders doen….
Erik en ik waren gevraagd om vrijdag foto’s te maken op het jaarlijkse zomerfeest van Ivo’s school. Natuurlijk wilden we dat doen maar we hebben ons een beetje verkeken op de afhandeling ervan. Waar bestellen, welke wel/niet? En dan straks weer alle nabestellingen afhandelen…. Dat doen we dus niet snel nog eens!
Zaterdag reden Maria, Corinne en ik naar De Creatie in Veghel. Hier werden 6 geweldig leuke make ’n takes gegeven waarvan Corinne er 1 gaf. Leuke, kleurige, aparte materialen en techniekjes. De dag was prima georganiseerd en ook de inwendige mens kwam niets te kort en dat allemaal gratis….. jaja daar kwamen natuurlijk heel wat Hollanders op af maar ook Belgen en Duitsers…
Thuisgekomen nog gezellig nagezeten bij een buur-verjaardag (altijd gezellig) terwijl Erik die avond de 4e jarige van die dag een bezoek bracht.
Zondag liepen Yvonne en ik een mooie tocht van Winkel-Barsingerhorn-Kolhorn-Winkel. Super gelopen op mijn nieuwe New Balance wandelschoenen – alleen de kleur is even wennen. De tocht was gelijk een goede training voor de 60 km loop waar ik in oktober aan mee doe. Dit is een sponsorloop waartoe elke deelnemers sponsorgelden inzamelt ten behoeve van borstkankeronderzoek. Denk er alvast maar even over na of je bereid bent een bijdrage te geven. Ik zal er binnenkort meer over schrijven.
Het was zo leuk om met zussen onder elkaar lekker te lopen en te kletsen. Zoiets is echt voor herhaling vatbaar!!!
Maandag en dinsdag stonden volledig in het teken van de schoolkrant productie. Gelukkig ligt de krant inmiddels bij alle leerlingen thuis en de reacties waren zeer positief.
Maandagavond weer aan de wandel; nu op het strand als afsluiting van het zangseizoen van ons koor Starlight. Onze juttersopdracht met het onderwerp muziek bleek een succes te zijn!
Woensdag startte de Alkmaarse Wandel 4daagse. Als voorbereiding op de 60 km van 6 en 7 oktober zouden mijn wandelmaatje Britt en ik hier samen de 12.5 km van lopen. Helaas moest Britt werken en nu loop ik de afstand alleen. Ik vond het wel kicken om in een flink tempo zo ontzettend veel mensen in te halen…. maar toegegeven…ik ben wel veruit de jongste die die afstand loopt …. Hahahaha…. Had ik maar de 30km moeten doen!
’s Avonds heb ik nog maar wat extra kilometers gemaakt tijdens de collecte voor de Zonnebloem.
Vandaag startte ik niet als eerste maar na 4km bleek ik al voorop te lopen. Daar maakte ik de organisatie niet blij mee want de stempelpost was nog niet ingericht, de lintjes voor wegbewijzering hingen nog niet overal en zelfs de damschuit die de wandelaars over een sloot zou helpen, lag nog niet klaar…
Maar ja…. Ik had gewoon haast want ik moest om 13.00 uur naar de kapper en wilde daarvoor nog even douchen….. hoezo krappe planning!?
Nog naar de muziekschool geweest en verder de voorbereidingen getroffen voor het klassenfeest dat Wouter, wessel en Alex morgen geven. Dat begint met een BBQ bij ons thuis, dan een nachtelijk avontuur en tenslotte overnachten in de tenten bij Wessel (tegenover ons). Dat nachtelijk avontuur kon nog wel eens lang duren want er wordt gigantisch slecht weer verwacht: koud, regen, storm en onweer….

Morgen weer aan de wandel voor de 3e etappe; start en finish bij het DSB –AZ stadion. Daarna de tuin verder inrichten voor de BBQ, enz. Het weekend staat niet in het teken van mijn intocht op het Waagplein. Dat wordt een eenzaam gebeuren voor me want de rest van de familie zit bij het muziekconcours waar Wouter aan deelneemt (soort idols voor keyboard spelers). Helaas is het Wouters laatste deelname want hij wil volgend jaar geen muzieklessen meer. Ontzettend jammer want ik vind dat hij het geweldig doet en we zijn allemaal enthousiast over zijn kunnen.
Zodra ik thuis kom kan ik dus lekker puinruimen van het feest.
Zondagochtend vroeg mag Ivo een gitaar optreden geven in theater Provadja. Dat is zo geweldig! Al die kleine en grote gitaristen op dat toneel! En ook nog een optreden van meester Maarten en zijn combo. Dat vindt Ivo zo cool om te horen en te zien; hij doet zelfs al de bewegingen van meester Maarten na als hij zelf speelt!
En ach, dan wil ik natuurlijk ook die leuke boekjes met het Elsie papier maken voor de leraren en die schattige koffertjes die ik op 2peas zag voor de juf en meester van school…. En dat travel journal voor de vakantie en dan nog al die layouts die ik van plan was te maken en er zal nog wel een volgende Scrap-Club kit aankomen…
Gelukkig is mijn huis weer netjes, de was/strijk houd ik bij en ik maak me nooit druk over op vakantie gaan qua pakken en boodschappen enzo. Het zou alleen zo’n geruststelling zijn als ik nog een weekje extra had…of 2….
This is such a busy week! So please excuse me for not translating all I did in English... it's just a boring story ;)

5 opmerkingen:

Aline zei

I don't understand one word, but I like the pics and projects. :)

Ingrid zei

Meid, wat een activiteiten in 1 week. Ik word al moe als ik het lees. LOL! Waar haal je toch al die energie vandaan? En waarom moet je wennen aan de kleur van je wandelschoenen? Ik had een heel opvallende kleur verwacht, maar dat is het niet. Of is dat juist waar je aan moet wennen? :-) Goed weekend!!

Petra van Osch zei

Nou maar hopen dat jullie een rustige vakantie gepland hebben.... dan kun je weer een beetje bijkomen!! Alvast veel plezier gewenst!

Maria zei

Wow, en ik maar beweren dat ik het druk heb. Niet doordraaien hoor, je moet nog op vakantie. Ha!
En ook ik vond het erg leuk bij De Creatie! We staat trouwens op wat foto's (en filmpje), zie hun blog... Gelukkig niet met volle tassen in de winkel, haha.
Fijn weekend! Maria

Maria zei

staat=staan

te snel getypt ;o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...