Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zaterdag 14 februari 2009

Update

Je hebt soms van die dagen ... of zeg maar weken... en hier begon dat ruim 2 weken geleden. Misschien ken je dat gevoel dat je denkt 'waren we maar een week verder' en voordat de drukke gekkenwerkweek nog moet beginnen, krijg je prompt een bericht dat een tante plotseling is overleden en hoor je nog geen uur later dat 10 huizen verderop in de straat een vrouw door brand is omgekomen in haar eigen huis... Zo'n week dus dat je misschien beter een winterslaap kan gaan doen... had ik dat maar gedaan! De drukte en chaos van de week zal ik jullie verder besparen en gelukkig was het ook een week met leuke dingen zoals het avondje taart maken bij Nicolien en Wouters verjaardag! De week daarna zou ik het rustiger aan kunnen doen en daar was ik wel aan toe ... ik weet niet hoe ik dat ooit heb kunnen denken want de afgelopen week was zo mogelijk nóg drukker, met een vakantie in het verschiet en de afwezigheid van Erik die vier dagen op cursus was. Nou ben ik altijd een bezige bij en ben echt wel gewend meer dan 3 dingen tegelijk te doen ☺ maar de afgelopen week raakte ik letterlijk buiten adem. Met de dag werd ik benauwder en het was zelfs zo erg dat ik gewoon blij was dat ik donderdagochtend gewoon wakker werd al was het met zware hoofdpijn... Maar ook die dag was ik vreselijk benauwd en had af en toe flinke pijn op de borst. Tsja, wat is dan wijsheid? Ik had m'n kop in 't zand kunnen steken omdat ik graag op vakantie wil en helemaal geen zin had om iets te mankeren maar aan de andere kant...!? Toch maar zo verstandig geweest om naar de huisarts te gaan, die na aandachtig onderzoek met de mogelijkheid kwam van óf een longembolie óf een ingeklapte long. Ik moest rekening houden met annulering van de vakantie en een opname in het ziekenhuis. De longarts werd gelijk gebeld en men zou me opwachten bij de EHBO !!!!????
Ja hallo!!! Daar had ik helemaal geen tijd voor! Maar ja, ik had geen keus. Gelijk mijn altijd parate schoonouders ingeschakeld, snel tas ingepakt en op naar de EHBO. Uit de longfoto bleek dat ik geen ingeklapte long had en toen was het heel lang wachten op de uitslag van het bloedonderzoek. Zou de stollingswaarde hoog zijn dan moest ik een CT scan met het oog op de embolie. Intussen werd ik onderzocht en ondervraagd door de longarts en ook nam hij bloed uit mijn slagader (brrrrr raar idee niet?). Al gauw bleek dat ik 100 % gezond was (toch fijn zo'n gratis check up ☺). Wat is het dan wel??? Uiteindelijk was uit mijn slagaderbloed op te maken dat ik een vorm van hyperventilatie had/heb (het is er nog steeds). Niet de klassieke hyperventilatie in de vorm van een aanval maar gewoon een continu iets omdat ik me de tijd niet gun om te ademen... Het goede nieuws was dat dit alleen met ontspanning/rust over gaat en dat ik dus op vakantie mag!!!! Nou is zo'n dag voor je vakantie niet bepaald een dag van rust en ontspanning dus tussendoor maar een paar keer in een zakje geademd...hahaha... en morgen zien we wel weer verder. Dat is de dag dat Wouter écht 14 wordt en wij richting sneeuw gaan!


Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik niet bepaald aan blog- en forumlezen ben toegekomen.
Ik wens iedereen een hele fijne week toe en laat jullie achter met de sneaks van de Scrap-Club
maart kit en een layout die in de vorige Scrapbookmagazine stond.

Lieve groet,
monique

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou meid wat een 2 weken zeg! ik hoop dat je weer een beetje kunt ontspannen op je vakantie en geniet er maar van!

corinnexxx

Anoniem zei

Jemig, ik schrik me rot (dus hoe zou jij je wel niet gevoeld hebben). Pfff.
Hopelijk doen de schone lucht en de vakantie je goed! Rust uit aub...
Laat je niet gek maken (of misschien beter: maak je niet gek)!
Fijne vakantie!!!

Astrid zei

GA maar gauw van je vakantie genieten en lekker rustig aan doen! groetjes Astrid

M@risk@ zei

Lekker op vakantie, rust nemen en proberen te genieten zal je zeker goed doen. Fijne vakantie.

Jolanda zei

Als je dit leest ben óf op vakantie óf net terug.... Ik hoop dat je een geweldige tijd hebt gehad en lekker bent uitgerust........ Ik kan er over meepraten hoor (gezondheidsproblemen door drukte).... Nou ja, in het vervolg wat rusteriger aan doen dan maar hè.....

Spontanity zei

Zo dan!!!
Jij doet wel heel 'vreemde' dingen om aandacht te krijgen!!
Nee meid, schrok echt even.
Fijne vakantie!!

Je@net zei

Nou meis, ff gas terug nemen dus maar! Geniet van je vakantie en rust lekker uit!

Ice-Angel zei

Tjee zeg, dat zal ff schrikken geweest zyn! Gelukkig was het geen embolie of ingeklapte long. Nou rust maar lekker uit op vakantie, en hopenlyk kom je als herboren terug!
X T@M

Anoniem zei

Geniet jij maar lekker van je vakantie, hopelijk kom je heerlijk uitgerust weer terug.

Gr. Brigitte

D@nielle zei

pfffff meid je moet echt meer ontspanning voor jezelf inbouwen hoor. Hoop dat je lekker van de wintersport aan het genieten bent !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...