Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 31 maart 2009

Tussendoortje

Even een tussendoortje in mijn dagelijks bestaan van postorderbedrijf voor workshopkits!

Ik wist niet wat me overkwam, zo'n vaart als dat liep en ik ben heel erg blij dat ik 400 euro op het conto van A Sister's Hope kon overmaken! Super! Dank jullie wel voor de bestellingen!
Maar ik heb nog heel veel kits over meiden! Wie maakt me los? Koop 10 workshopkits van Birgit's leuke Home mini album en geef hiermee een workshop voor je vriendinnen, dit alles ten bate van A Sister's Hope!
Erik op zijn vierde verjaardag; zie je daar die was wapperen..?
Op dit moment voel ik me een ware fundraiser. Mijn hoofd loopt over van ideeën en de productie van Hollandse kaarten vordert gestaag. Dinsdag 7 april geeft ons team op ludieke wijze acte de presence in de bioscoop De Metro in Heerhugowaard tijdens de Ladies Night - première van 'He's just not that into you' en met eenzelfde act zijn we 2e Paasdag aanwezig op de Ladies Fair in sporthal D'Enterij in Limmen.
Op Koninginnedag verkoopt ieder teamlid Hollandse items (vooral kaarten). Ik zal op de vrijmarkt in Sint Pancras staan.
Er is druk mailverkeer tussen de teamleden en een website is in de maak!
Kortom: het is veel A Sister's Hope wat de klok slaat deze weken.
waarom heb ik nou geen lief dochtertje met leuke vlechtjes... ?
Daarnaast doe ik mijn uiterste best om 2 nummers uit mijn hoofd te leren + dansje. Dit voor de bonte avond tijdens het uitje van ons popkoor, 18 en 19 april. Ik zit in de organisatie en de reis gaat naar het oosten van het land. Helaas kan ik hier nog niet verklappen wat de plannen zijn...
ik denk na vandaag toch weer heel anders over 'het jezelf blijven'...
Tja, en dan zijn er deze weken ook nog de nodige gesprekken geweest met school. Over ons kind dat gymnasium als schooladvies kreeg, inmiddels in 2 VWO is beland en vorige week het advies kreeg om verder te gaan naar 3 Havo... Ik heb er geen verklaring voor dat Wouter al 1 1/2 jaar nauwelijks op zijn kamer komt, behalve om er te slapen en dat hij ook beneden niet aan zijn huiswerk zit - nooit!!! Ongelooflijk dat hij hiermee slechts twee 5-en op zijn rapport heeft maar het docententeam vindt hem te slordig en te weinig inzet tonen. Gelijk hebben ze. Projecten levert hij nooit op tijd in en elke keer krijgt hij weer een kans van de leraren. Hij raffelt het vervolgens in een kwartier af en levert een incompleet verslag in. Voor een proefwerk schrijft hij nooit op wat hij moet leren met het gevolg dat hij altijd denkt dat hij al klaar is voordat hij er aan begint. Nou, als iemand hier klaar mee is dan ben ik het wel. Elke dag vraag ik wat hij voor de betreffende vakken van de volgende dag moet doen en spoor ik hem aan naar boven te gaan om zijn huiswerk te doen. En elke dag heeft hij geen huiswerk want hij heeft het op school al gedaan... Voortaan mag hij nog meer huiswerk op school doen want de mentrix houdt hem 2 dagen een uur langer op school. Zij ziet hem graag doorgaan naar 3vwo om nog een jaar in deze leuke klas te kunnen blijven maar ik vind dat hij nu meer dan genoeg kansen aan zich voorbij heeft laten gaan.
Ben over deze niet echt enthousiast...
Maar goed, al typend met uitzicht in de straat verbaas ik me over het feit dat ik mensen voorbij zie fietsen en niet meer terug zie komen. Wat is het geval? Onze straat is aan 1 kant afgesloten omdat het kruispunt wordt vernieuwd. Er is een hek geplaatst waar beton tegen aan ligt en bakken van graafmachines. Er is geen millimeter opening waar je doorheen zou kunnen en verplaatsen van het hek is ook geen optie. De hele middag rijden, fietsen, lopen, rennen en skaten mensen heen en gelijk weer terug. Maar sinds een uurtje komen al die mensen niet meer terug.... alsof ze in het niets zijn opgelost of in het donker allemaal zich tegen dat hek te pletter hebben gereden, gefietst,....enz...
Ben nu toch wel heel benieuwd welke buurman/vrouw aan dat hek heeft gezeten...

Tussen mijn hersenspinsels door zien jullie de layouts die ik maakte met de geweldige April Kit van Scrap Club! Sassafrass inspireert enorm!

Bedankt voor je aandacht en ik ga nog even twee uur strijken en tegelijkertijd de liedjes oefenen ;)

10 opmerkingen:

Ingrid zei

Super dat het met de donaties zo goed gaat, Monique!! Ik zal van de week even wat kaarten bij elkaar zoeken en opsturen. Je layouts zien er ook weer geweldig en lekker kleurrijk uit. En je oudste zoon.....tja....dat zal je wel wat zorgen en misschien ook ergenissen bezorgen. Kan me best voorstellen dat het lastig is om te weten dat hij het kan, maar er niet z'n best voor doet. Hopelijk komt alles op z'n pootjes terecht.

Anoniem zei

Balen zeg van wouter(is toch wouter he?)ik blijf toch bij de bevinding die ik je al eerder heb verteld, qua concentratie, gaat namelijk gepaard met het moeilijke starten aan iets.

geweldig nieuws van de verkoop!

corinnexxx

Astrid zei

Wow, klinkt goed dat je al zo veel kits verkocht hebt!
Klinkt minder goed van je zoon, lastige situatie, hoop dat hij het zelf ook gaat in zien en weer plezier in school/huiswerk maken krijgt. Succes met alles!
Astrid

Danielle Muit zei

Gave LO's Monique!! Ik word er helemaal vrolijk van :-)
x Danielle

Je@net zei

Wat een gave lootjes Monique!! Heerlijk die vrolijke kleurtjes die je hebt gebruikt!!

Anniek zei

Mooie layouts Monique!!! Fijn dat het zo goed gaat met de verkoop van de kits voor A Sister's Hope. Ik heb mijn 3 vermiste pagina's van het boekje van Birgit gelukkig terug. Een buurvrouw van mij aan tafel bij SAL had ze per ongeluk bij haar spullen gestoken.
Jammer voor je zoon dat hij er een beetje met de pet naar gooit. Hoop voor je dat hij snel het licht gaat zien! ;)

M@risk@ zei

Super dat je al zoveel kits verkocht hebt. Prachtige layouts heb je gemaakt met de kit en wow je voorjaarslayout is gaaf. Fijne paasdagen.

Maria zei

Hoi hoi, de verkoop van de kits ging dus als een speer. Dat is goed nieuws!!!
Ik had ze allemaal wel willen hebben, maar ik ben zo blut :o( Dus heb ik maar een losse donatie gedaan (ovv jouw naam en Brigitte). Hoop dat dat oke is ;o)
Nou, ik wens jou/jullie een fijn lang weekend!
De zon schijnt hier in Amsterdam, dus ik ga maar eens naar buiten.

D@nielle zei

wat fijn om te horen dat de kit-actie zo goed gaat ! Jij hebt het geld zo bij elkaar dit jaar.
Mooie lo's ook! Balen zeg dat hij zo makkelijk met zijn schoolwerk omgaat, en tja hij moet het idd zelf doen ...

rev zei

wat ben jij druk zeg. pfff. haha. maar wel supergoed dat je dat allemaal doet!!

he, en die kleine donder moet denk toch een soort 'op zijn donder' krijgen en terug naar 3 havo. ahum. ik spreek nl. voor mezelf... ook van Latijnklas naar vwo naar havo verschoven..ach. ik had meer lol dan dat ik wilde werken... zit jij op te wachten he? haha. anyway, ben best goed terecht gekomen :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...