Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zondag 26 april 2009

In bedrijf

Oeps... bijna een maand lang niks gepost; zo lang heeft er nog nooit tussen gezeten... maar ik ben er nog hoor! Vol op in bedrijf en deze weken/maanden staan nog steeds in het teken van A Sister's Hope. De Scrap-a-licious kits verkochten goed en dit heeft al € 600,- opgebracht !!! Nu ligt de verkoop ervan stil maar ik heb nog wel kits liggen. De Ladies Night in de Metro verliep lekker en deze avonduren waren goed voor 320 euro! Sandra en Bernadeth waren echte schoonmaakdiva's en hadden de toiletten gepimpt met kaarsje, luchtje, zeepjes, bloemetje en leuzen op de spiegels om toch vooral te doneren en dat hielp!Een week later- op 2e Paasdag was deze act opnieuw succesvol alhoewel ik de opkomst voor de Ladies Fair in Limmen wat tegen vond vallen. Maar een hele lange dag in een koude sporthal was goed voor 300 euro! Op beide dagen ontmoetten we lieve mensen die graag hun diensten ter beschikking stellen aan A Sister's Hope en zo werden nieuwe afspraken gemaakt voor leuke acties. Corinne Delis heeft opnieuw een mega donatie gedaan van 3 dozen VOL met scrapspullen!!! Ongelooflijk hoeveel ze heeft weggegeven na haar scrapkamer opruiming. Ik heb zitten dubben hoe ik dat het beste kan verkopen zonder weer dagen aan de pc gekluisterd te zitten. Uiteraard komt er een vermelding van de spullen op mijn blog en zal ik wat spullen op Marktplaats zetten. Ook wil ik een inloopdag houden bij mij thuis eind mei/begin juni. Tegen Corinne heb ik gezegd dat ze maar moet beginnen met trainen want met haar donatie alleen al zamel ik straks € 1500,- in ☺
In de tussentijd werd ons team uitgebreid tot 6 personen en we hebben er ook een kleine 'verstekeling' bij want Brigitte is in blijde verwachting! Jammer dat ze niet mee zal lopen in oktober maar het is bewonderenswaardig dat zij zich wel blijft inzetten om geld in te zamelen.

Sandra en ik hebben ons gebogen over de invulling van de website van het team Piece of cake, een naam die tot stand kwam n.a.v. mijn taartenactie die veel geld in het laatje heeft gebracht en hopelijk ook dit jaar weer veel zal opleveren. Die actie heeft echt haar sporen achter gelaten en geresulteerd in een eigen hyves-pagina waar op taarten geboden kan worden.
Naast alle ASH activiteiten was er natuurlijk ook het koor-uitje naar Noordwolde (fietsen naar Mei Chu, een high tea en een veehouderij van waterbuffels), Meppel's Inn waar we een Seventies revival hadden, Giethoorn om een paar uur te varen en te zonnen en Broek op Langedijk voor een hele leuke kookworkshop bij Chantelle's Mengelmoes.We hadden dat weekend het mooist mogelijke weer en het was een groot succes. Als feestcommissie beleefden we het natuurlijk af en toe iets minder ontspannen maar ook wij hebben genoten. Reken maar op wat Seventies layouts de komende tijd ; )
De jongens zijn deze weken druk met sporten. Beiden spelen tenniscompetitie (woensdag en vrijdag) en als ik niet zelf moet rijden naar uitwedstrijden vind ik het toch leuk om te gaan kijken. Wouter heeft daarnaast nog zijn voetbal maar Ivo is op zoek naar een tweede sport. Hij heeft nu een paar honkbal-proeflessen gehad en er volgen nog 3 proeflessen tafeltennis. Ivo heeft zijn groep 8 kampweek gehad. Op de fiets naar Texel om daar 3 nachten nauwelijks te slapen en overdag heel veel leuke dingen te doen. Ze hadden het er geweldig en ik kreeg een verwaaide en vermoeide grote zoon terug vol enthousiaste verhalen. Na de meivakantie zal alles in het teken staan van de eindmusical. Wel een raar idee dat hij straks afscheid neemt van de basisschool; dat wordt voor mij ook een afsluiting van een speciaal tijdperk. Wat zal ik het lekker rustig krijgen. Met de schoolbieb ben ik al gestopt en dan straks ook geen docu-ochtenden meer en schoolkrantcommissie... zal ik dan ooit eens tijd over houden???

Wouter kwam vrijdag met een 10 voor Engels thuis! Wat een feest! Hij lijkt nu ook wat meer aan zijn huiswerk te gaan doen en het doet mij goed dat hij zich inzet om in deze klas te blijven.

Deze dagen ben ik behoorlijk bedrijvig voor Koninginnedag. Ik had zo'n tien ideeën voor verkoop van Hollandse items op de vrijmarkt maar ja, die moet ik nu dus nog wel allemaal uitvoeren... Vandaag zo'n 20 kaarten gemaakt en 6 knikkerzakken. Voor mij dus geen AZ huldiging... niet dat me dat spijt hoor. Erik en de jongens praten al weken over niks anders en zij waren met de boot van onze buren mee. Pontificaal lag het stel vooraan naast de boot van de spelersvrouwen en ze hadden een fantastische middag en avond gehad ( en ik ook ☺).
En scrappen? eh... wat is dat? Nee hoor, ik heb de afgelopen weken lekker gescrapt voor Scrapbookmagazine en Scrap-Club. De layouts van Scrap-Club zal ik in de volgende blogpost laten zien - deze week nog en niet pas over een maand ; )

Fijne week en prettige vakantie voor iedereen die er lekker op uit trekt!
En...eh... heeft er iemand nog Disney tips? Het gaat EINDELIJK gebeuren en ik ben als een kind zo blij ☺

7 opmerkingen:

Maaike zei

ik vind het zo'n goed initiatief van je
die inloopdag ga ik in de gaten houden

Petra van Osch zei

Ha bezige bij,
Je mag mij als (opgedrongen, haha) verjaardagscadeau voor mijn scrapvriendin een workshopkit van Birgit opsturen. (Ik mail je nog wel even.) Dat lijkt mij een leuke bijdrage voor de sponsoring van A Sisters Hope. Je lo's voor Scrap-Cclub zijn super en ik kijk uit naar je bijdrage in SBM! Veel plezier in Disney, zelf ben ik er al tig keer geweest en iedere keer is het weer magisch om door de poort naar binnen te lopen want zodra je de muziek hoort stap je in een andere wereld. Heerlijk, geniet ervan!
xPetra

Birgit zei

Sjonge, jij bent druk zeg!! Wat fijn dat het inzamelen van geld zo voorspoedig gaat!! Heel veel plezier in Disney!

Mabo zei

Kan me levendig voorstellen dat je niet aan bloggen toe bent gekomen. Ik denk dat je de tijd die je wint als je zoon van de lagere school af is wel weer op weet te vullen. Rustig aan lijkt niet in je woordenboek voor te komen :-)
Veel pleizer in disneyland (ben er nog nooit geweest)en goede koninginnedag.

Ellemieke zei

Veel plezier in Disney, wij zijn net terug en hebben met volle teugen genoten!
Tips: Tower of Terror, Aerosmith achtbaan, Space Mountain, Nemo achtbaan, 's avonds eten in Pirates of the Carribean, Big Thunder, Parade in Disneyland, Parade in de Studios.....eigenlijk alles!
Veel plezier!

Francine zei

Ha, daar ben je weer!

Meid, wat ben jij druk - en met allemaal echt goede dingen. Je moet trots op jezelf zijn!


(PS Ik was in Alkmaar, om mijn gitaar te kopen... en dacht aan je, maar wist niet waar...)

Je@net zei

Ha bezige bij....je bent er maar druk mee!
Veel plezier in Disney!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...