Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 27 mei 2009

Scrap-Club Juni Kit Layouts

Hier zijn ze dan! Scrap-Club Juni layouts naar mijn hart waar ik ondanks de drukke weken ontspannen de tijd voor heb genomen al was het dan wel in de 'wee small hours...'
Het zijn weer dagen van 07.00 - 02.00 uur en ik weet dat het anders moet maar het kan nu even niet anders. Gelukkig slaap ik uitstekend maar die 5 uurtjes slaap beginnen nu wel te tekenen op mijn magere koppie ;)

Maar ja, als ik dan naar al die foto's kijk van vroeger dan had ik het misschien nog wel veel drukker dan nu... het zal wel de aard van 't beestje zijn ; ) voel me dan ook erg verwant met de hyperactieve marmotton! Ik heb écht iets met die beestjes en het was zo leuk om in Saas Fee dezelfde marmotton-gekte te zien bij de jongens.
Naar aanleiding van deze sketch die Petra maakte
kwam ik met deze layout van dezelfde vakantie in Zwitserland.
Het spiegeltje is afkomstig uit de Mei kit van Scrap-Club.
Nog een layout die een feestje was om te maken. De foto (analoog en afgedrukt op 10 x 15) gescand, uitgesneden en iets groter afgedrukt.
In het Sprookjeswonderland van Enkhuizen hebben wij veel voetstappen staan. Zelfs een week na de uitgerekende datum van Ivo durfde ik het als tientonner aan daar een dag lekker rond te kuieren; een paar uur na thuiskomst startte de bevalling... oeps!
Op de foto is Ivo bijna 1 jaar en nu hij bijna 12 is, heeft hij soms nog die blik van "Okee, ik blijf wel even zitten omdat jij dat wilt maar van mij hoeft het allemaal niet..." ; )
En ik ben nog verder terug in de tijd gegaan... naar het pre-peuter-puber-tijdperk.
De foto heb ik gemaakt boven ons trouwalbum en bewerkt en uitgesneden zodat dat jonge stelletje goed zichtbaar is ;) Verder wat geschilderd, genaaid, heat-embossed, getekend en geknipt. Mijn trouwjurk had overigens dezelfde zalmkleur als het cardstock. Ik realiseer me nu ineens dat dit ongetwijfeld een Freudiaans onbewust bewuste layout is want ik pas de jurk nu weer ;)
Zoals je ziet is deze kit o.a. vol Crate Paper en Buzz&Bloom chipboard en op verschillende manieren te gebruiken. Echt een aanrader en niet alleen in de herfst :)

5 opmerkingen:

Floortje zei

Wat een prachtige layouts heb je gemaakt Monique!
Groetjes, Floortje

pruts zei

prachtige lo's !!!!
bedankt voor de inspiratie voor de kit !!

Mika zei

Love the explore Lo Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Je@net zei

Ziet er weer super uit Monique!

D@nielle zei

errug leuk allemaal !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...