Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 19 mei 2009

Scrap-Club June sneakies

Ik hoef vast niet uit te leggen dat als ik twee weken niks heb gepost er weer genoeg te doen was in en om la maison de M. Maar daarover later meer...
In deze post laat ik jullie graag sneaks zien van mijn projecten met de Scrap-Club Juni Kit!
Zo lekker om gisteren en vandaag de tijd te nemen om met deze kit te scrappen: ik kom daarmee helemaal tot rust (terwijl ook weer nieuwe ideeën bij me opborrelen...).
In eerste instantie kwam het materiaal in de kit als 'herfst' op mij over maar al scrappend bleek het ideaal om zomerfoto's uit 2006 te scrappen!
Geen idee wat dat is met 2006 maar de laatste maanden loopt dit als een rode draad door mijn dagen. Misschien zijn het mijn verloren overtollige kilo's waardoor ik weer met gemak in mijn maatje á la 2006 glijd en waardoor ik mijzelf weer herken als die 'jongere moeder van die nog jongere kinderen' want wat is het een enorm groot verschil; de jongens toen en nu.
Op de foto's van 2006 zijn het nog echt kleine kinderen en als ik ze dan nu zie....!!!
Geen kleine kinderen meer maar uit de kluiten gewassen brokken!
Ivo is nu echt aan het voortgezet onderwijs toe. Het liefst gaat hij elke zaterdag met mij de stad in en hij weet precies wat hij wel/niet wil qua kleding. Hij heeft bijzonder veel belangstelling voor gadgets en design maar hoeft ze niet zelf te hebben. Hij is een echt gezelligheidsdier en rekt graag het statten zodat er een koffie- en lunchbreak in zit. I.t.t. Wouter heeft hij al veel jeugdpuistjes en zijn twee jaar oudere broer heeft hij al lang qua maten ingehaald... oppassen dus!

Wouter gaat lekker. De laatste tijd is hij erg hulpvaardig en lief. Ik geniet ervan dat hij urenlang leest en verder doet hij gewoon zijn ding en gelukkig nu ook dat van school maar geen millimeter meer dan nodig is... Ook ontwikkelt hij zich tot een lekker ding ;)

Nieuwsgierig?
Tot 8 juni zijn de resultaten van Florence' fotosessie te zien via deze link.
Fijne week!
monique

3 opmerkingen:

Anoniem zei

meid wat een GEWELDIGE foto's van flo en wat zie je er goed uit, slanke den :)

corinnexxx

Maria zei

Hoi hoi, bezige bij. Wat een pareltjes zitten er tussen die foto's van Florence! Je bent er vast hartstikke blij mee! Ben benieuwd naar de creaties die gaan volgen...
Ook blij te lezen dat je acties voor ASH zo goed verlopen zijn. Heb echt ontzettend veel respect voor wat jij allemaal doet!!!
Enne, op welke plaatsen viel er bij jou af te vallen. Je oren zeker ;o)
Hoe dan ook, je ziet er goed uit hoor.

Brigitte zei

Wat een gave foto's van jullie geziinetje, echt super!!!

Gr. Brigitte

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...