Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 16 juni 2009

Update 1- 16 juni

De verkoop... was een fiasco! Helaas.
Aan de voorbereiding lag het niet hoor.

Een bushokposter op de auto en de Nederlandse primeur van de ASH vlag!

De poort stond al open...

De tafel was feestelijk gedekt met leuke scrapspullen.

In huis lagen de cakejes al te wachten.

En er was een leeshoek waar je in alle rust inspiratie kon opdoen.

Maar er waren veel meer scrapvoordelen in het land te behalen en hier bleef het akelig stil. Ik kreeg welgeteld 2 klanten. Brigitte, mijn teamgenoot, was de eerste en kon goed haar slag slaan om weer leuke kaarten te kunnen maken voor A Sister's Hope ; ) Later kwamen mijn schoonouders op de koffie en mijn schoonvader kocht de 2 snijmachines waarvan hij er 1 aan mij cadeau deed : ) 's Avonds kon ik € 70,- overmaken aan ASH. Ons Piece of Cake team heeft inmiddels een WEBSITE!!! Er zullen nog wat dingetjes veranderen maar het begin is er! Je kunt hier ook foto's vinden van de gehouden acties. De teller van het team staat nu op

€ 5189,20

en dat brengt ons naar een 8ste plaats in de team-top-10. Niet heel belangrijk maar toch leuk! En kennen jullie al mijn taartenhyves? Op de hyves zelf is nog weinig actie te bemerken maar de pagina heeft inmiddels wel gezorgd voor verschillende bakacties in heel Nederland!

en ach... voor mij was het niet verkeerd om verplicht een hele dag in en om het huis een beetje te rommelen en zo kwam ik ook weer eens buiten ;) Want om heel eerlijk te zijn, loop ik mijzelf wat voorbij deze weken (maanden). Elke avond na het eten spelen alle kinderen in onze straat "10 tellen in de rimboeoeoeoeoe"; verstoppertje met een honk vlak voor ons huis. En ooooo wat zou ik me graag eens 10 tellen in de rimboe willen verstoppen... maak er gelijk maar 10 weken van : )

Ik kan me niet herinneren dat er ooit in mijn leven zó aan mij getrokken werd zoals nu het geval is. En ook al heb ik alle eerste balletjes zelf opgegooid; de ontwikkeling ervan is gewoon niet te overzien en voorlopig is er geen weg terug. Ik word nu geleefd en moet accepteren dat ik voorlopig niet toe zal komen aan het lezen van
- kranten, m.u.v. de koppen
- de stapel tijdschriften die alleen maar groeit en groeit...
- vakantiereisgidsen
- vakantielectuur en literatuur omdat ik straks ter plekke de Italiëreisgids nog moet lezen...


Maar... toen was daar een leuke lunch in Utrecht met Adriana, Petra en Revlie van Scrap-Club.
We bespraken nieuwe plannen waaronder de SPOTLIGHT. We gingen naar huis zonder foto's gemaakt te hebben maar wel met twee fantastische nieuwe kits (juli en augustus)! En het verplicht scrappen was voor mij het rustpunt van de week al was het dan weer in 'the wee small hours'.
Nieuwsgierig?
Hier zijn alvast wat sneaks van de juli kit met de Heidi Swapp invisibles. Houd de techniekpost van 1 juli maar in de gaten!

Vandaag was ook de deadline van Scrapbookmagazine (aug/sept) en ik heb hiervoor 4 layouts gemaakt. Jammer genoeg kon ik het geplande mini album niet op tijd af krijgen maar wie weet krijgen we een megastrenge winter zodat ik eindelijk eens al mijn scrapplannen kan uitvoeren ; )
En hebben jullie de Scrapbookmagazine van juni/juli al gezien? Als trotse moeder ben ik heel blij met de layout over Wouter (Opgefrist); ik zie mijn kind nu weer met heel andere ogen. Leuk!

10 opmerkingen:

Ingrid zei

Jammer dat de verkoop nauwelijks klanten heeft aangetrokken. Aan jouw inzet en je spullen lag het zeker niet. Ik bewonder echt jouw enorme enthousiasme en energie. De sneaks voor de kit zien er gaaf uit. Ben benieuwd naar de rest. En natuurlijk ben ik benieuwd naar je nieuwe werk voor SBM. Ik kan me trouwens voorstellen dat je blij bent met je lay-out over Wouter. Hij mag er zijn.....zowel je lay-out als Wouter. :-)

Floortje zei

Wat jammer Monique, dat de verkoop geen succes was...maar ik geloof dat het toch ergens goed voor was, namelijk voor jou! En dat is ook belangrijk. Je stopt al je energie in dit prachtige doel en ik vind dat jullie al een knap bedrag verzameld hebben. Veel succes verder en ik wacht ook vol spanning je publicaties af!
Groetjes, Floortje

susanne zei

tja, vanuit Emmen naar jou rijden was geen optie...anders was ik zeker gekomen.
Succes met de rest van de actie's voor het goede doel!!!
Susanne

D@nielle zei

balen meid, maar zoals altijd zie je de zonnige kant ervan ! Hoop dat je alsnog op andere momenten het eea kan verkopen. Je hebt toch niet alle cupcakes opgegeten he ;)

Je@net zei

Wat jammer van de lage opkomst joh! wWonde ik maar wat dichterbij, dan wist ik het wel!
Je sneaks zien er weer super uit en het lootje van Wouter is inderdaad errug mooi!!

Petra van Osch zei

Het was superleuk om "live" bij te praten Monique en je hebt prachtige dingen gemaakt met de kit en voor SB magazine! Jammer dat we niet wat dichter bij elkaar wonen want dan was ik zeker bij je komen shoppen.

Petra van Osch zei

Ideetje... kun je van je restanten geen pakketten samenstellen (je weet bijvoorbeeld wel welke smaak ik op scrapbook gebied heb) en die tegen een leuke prijs verkopen?

Of wordt dat echt te veel werk in jouw te drukke schema....?

Spontanity zei

Jeetje meis wat ben jij druk zeg!!!
Maar ziet er goed uit allemaal. en nu maar hopen dat het de volgende keer beter draait!!!

Nili zei

wat jammer, monique! maar wat leuk voor het dinnertje. Finally, happend...Did you get my mail about the cakes & sister's hope? I got no reply...

Karin zei

wat balen van de mislukte actie, als ik zelf vervoer had gehad, was ik wel geweest, ik doe zelf ook veel voor pink ribbon...maar wat heb je nog te koop? en waar??

groet, karin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...