Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

maandag 6 juli 2009

Een week van...

Het weekend van Kaeskoppenstad had ik niet willen missen hoewel ik het qua tijdsplanning beter kon gebruiken voor de voorbereiding van ons feest en de vakantie...

Erik, Ivo en ik zijn binnen 6 dagen in juli jarig en vrijwel altijd met vakantie. We vieren dit altijd het weekend na onze vakantie en zijn daardoor altijd wel met het gebeuren bezig en moeten bij terugkomst als een gek in onze laatste gezamenlijke vakantieweek de tuin weer op orde brengen, boodschappen doen, etc... Nu had ik bedacht dat we het eens vóór onze vakantie zouden doen; zaterdag vieren, maandag weg! In de drukte van dat moment kon het gemakkelijk mee....

Dus... tussen de bedrijven door van afscheid op school - trakteren en de excursie, deed ik boodschappen, pakte bagage in, poetste het huis en veegde de tuin. Het viel me alles mee! En het werd wederom een succes en gelukkig weer eens met schitterend weer na drie jaar verregend feest... De kinderen hebben de hele middag en avond gezwommen in de Vronermeer en rond middernacht zaten we allemaal nog lekker buiten gewapend tegen de muggen.
Zondagochtend om 11 uur herinnerde al niets meer aan een tuin vol mensen en eten maar toch lukte het niet om 's avond vroeg in bed te liggen om vanmorgen om 4 uur op vakantie te gaan.

We zoeken namelijk nog een vest van Wouter en een poortsleutel (die hopelijk in dat vest zit) en een zonnebril van Ivo (die Wouter misschien heeft gebruikt en die heel misschien ook in dat vest zit...). Eh... kan ik aansluitend op deze opsomming melden dat Wouter van 2 VWO naar 3 Havo gaat... of komt dat dan wat hatelijk over...? ; ) Laat ik zeggen niet verbaasd te zijn met het bericht dat het team van mening is dat hij 3 VWO niet gaat halen omdat hij gemakzuchtig en slordig is...

Kortom, we wachten geduldig tot zijn vriend wakker is (meestal laat in de ochtend) waarna hij zijn vest daar gaat halen. Alles staat in de auto, iedereen is klaar en ik heb eindelijk weer eens de rust om blogpost te schrijven, nog wat mail te beantwoorden en rekeningen te betalen. Eerlijk gezegd wel een relax begin van onze reis.

1 opmerking:

Astrid zei

Ben ik weer. Goede reis, hoop dat alles weer terecht komt en geniet er van!!!!
Astrid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...