Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zaterdag 26 december 2009

Gezellige kerstdagen

De 1e kerstdag is al voorbij. Hier was dat een dag vol voorbereidingen voor een diner met mijn familie. Het was absoluut alle moeite waard want de middag en avond waren supergezellig en het diner was geslaagd! En wat was het een mooie witte kerst - dat is toch wel uniek niet!?
Vandaag begonnen Erik en ik de dag weer met samen kokkerellen en we zijn inmiddels weer klaar voor een diner met mijn schoonfamilie. Nog even dressed-up samen met de kids een kerstfilm kijken voor de gasten komen en dan gaan we er (met plezier) weer tegenaan. Morgen een dagje rust met hopelijk wat tijd om te computeren en layouts te uploaden ; )

Ik wens jullie een fijne warme eindejaarsweek toe met een ieder die je lief is.

monique

2 opmerkingen:

Francine zei

Hoop dat jullie een geweldige kerst hebben gehad, heel veel plezier op oudejaarsavond alvast en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Je@net zei

Fijn dat de Kerstdagen zo gezellig waren!
Nog een fijne week gewenst en alvast een super gezellig, gezond en creatief 2010 gewenst!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...