Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zondag 14 maart 2010

Afscheid van de winter en een nieuw begin

Terug van weggeweest. Wat zeg ik? We zijn al twee weken terug van vakantie maar na de wintersport gebeurt er altijd iets vreemds met me. Letterlijk en figuurlijk wil ik mij losmaken van de winter en dat kost me veel energie. Ik ontwaak uit een winterstand, rek me een paar keer goed uit en heb dan pas het gevoel dat het nieuwe jaar van start kan gaan.

De winterkilo's gaan er in volle vaart weer af, ik bedenk elke dag wel weer een ander nieuw voornemen, loop als een dolle op te ruimen, maak (veel te veel) plannen voor de komende maanden, krijg weer zin in een nieuw A Sister's Hope seizoen, etc. etc.
en brainstorm over 1 klein woordje (One Little Word) dat als leidraad kan dienen voor dit jaar.

Vandaag werd het een rommeldagje voor ons alle4 en ik heb de hele dag benut om mijn administratie bij te werken. Man, wat ruimt dat lekker op zeg!
Op een leeg bureau ligt een geweldige lente kit op me te wachten van Scrap-Club; een goed begin van mijn nieuwe jaar ; )

Maar eerst nog even afscheid van de winter met onderstaande Slide show. Met 10 volwassenen en 16 kinderen (waaronder ook die al lang niet meer thuis wonen) maakten we Montafon onveilig, of liever gezegd - gezellig! Het was een topweek met goede sneeuw en lekker weer.
Helaas werden velen een paar dagen geveld door het Noro virus maar verder ging het allemaal prima!

2 opmerkingen:

D@nielle zei

wat een superleuke foto van jullie 2 ! Heb je gemist afgelopen week, heb het haken voorlopig opgegeven .... Alles weer een beetje beter ?

Birgit zei

Zo, dat ziet er gezellig uit zeg! En een frisse start! Ben benieuwd naar je Scrap-club projecten!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...