Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 18 mei 2010

High Tea Kaart/Decoratie Challenge

Wat is de wereld toch klein!
Terwijl ik google google en maar door google met zoekwoorden als high tea, high tea recipes, royal high tea, etc, kom ik ineens op allerlei scrapbookblogs en forums terecht.
Het zal wel ergens goed voor zijn, denk ik dan!
Hoe kan het anders dat mijn bezigheden in de High Tea branche voor het goede doel zo maar weer in verband komen met scrapbooking!!??

Door onze teamactiviteiten in de cupcake en taartenbranche voor A Sister's Hope kwam ik via Danielle Slingerland op het idee om High Tea attributen te gaan verhuren ten bate van wetenschappelijk borstkankeronderzoek. Hierin zit ook een boekje met ideeën voor uitnodigingen, decoratie, recepten en planning.
Doordat High Tea zoekopdrachten zo vaak linken naar scrapbook blogs enzo kreek ik plotseling inspiratie om een High Tea Challenge uit te schrijven.

Wat is de bedoeling?
Scrap een High Tea uitnodiging of High Tea decoratie voor binnen- of buitenshuis.Voor beide geldt dat het makkelijk voor niet- scrappers na te maken is in een oplage van bijv. 30 stuks en dat de gebruikte producten ook bij goed toegankelijke winkels verkrijgbaar zijn, denk aan kantoorboekhandel, alle huis/tuin/keukenwinkels in ieders regio. Kortom stempels, lint, knoopjes, dessin papier is prima maar houd het alsjeblieft eenvoudig.

Voor wanneer?
Kort dag. Tot en met zondag 23 mei.

Wat als het af is?
Zet het op jouw blog of hier in de gallery en geef me een seintje waar ik het kan vinden via de mail (mijn voornaam monique aan mijn achternaam helfrich at x s en dan 4 all punt nl)

Is er een prijs?
Natuurlijk is er een prijs! Wat zeg ik? Wel meer dan 1!
Goed gevulde scrappakketten zijn beschikbaar gesteld door Corinne Delis en liggen hier al te wachten. Ook beschik ik over wat leuke cupcake gadgets.

Worden kaarten en projecten nog ergens voor gebruikt?
Ja, tenminste... als de ontwerper hier mee instemt.Het lijkt me leuk als er (naast mijn eigen album) nog meer ideeën ter inspiratie in de boxen met de High Tea attributen komen. Van de geschikte ontwerpen zou ik dan een apart album kunnen maken; uiteraard kan jouw naam dan bij jouw ontwerp vermeld worden.Ik hoop van harte dat hier animo voor is.

Doe je mee?

4 opmerkingen:

marsha. zei

O, leuk!!! Jammer dat ik zo weinig tijd heb deze week... Misschien op Pinksterzondag, maar ik beloof niks :-s.

Marit zei

Geen tijd, geen tijd, geen tijd, maar wat een geweldig initiatief! Hoop dat er een heleboel mensen (met meer tijd!!!) mee gaan doen! Succes!

Cissy zei

Wat een leuk idee is dit! ik ben dan ook gelijk aan de gang gegaan en heb jou inmiddels de link van mijn blog gemailt waar je mijn uitwerking kan vinden.. ik wilde het ook wel in jouw gallery plaatsen maar weet helaas niet hoe dat moet :(
Ik ben benieuwd wat iedereen maakt want dit is zo een leuk idee..
Groetjes Cissy

cissy zei

poeh..je maakt het wel spannend hoor :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...