Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 21 september 2010

Scrap-Club Oktober Kit

Het gaat een stuk beter met me. De schedelpijn zit voornamelijk nog achter bij mijn nek en helemaal zonder pijnstillers lukt nog niet maar elke week gaat het gelukkig beter. Voor mijn neus heb ik speciale littekenpleister; het gebruik ervan moet ik langzaam opbouwen dus ik kan nog niet zeggen dat het werkt. De plek op mijn neus ziet er inmiddels uit als een hele grote puist en dat krijg ik dan ook van iedereen te horen die ik tegen kom. "O, het valt heel erg mee. Het is gewoon net een grote puist..." Ja, hallo dan! Leuk hoor... je zal 'm maar je hele leven op je neus houden... Misschien leuk voor Halloween maar daarna ben ik 'm toch liever kwijt.

Maar er zijn ook leuke dingen!
Zo kon het team van Scrap-Club vorige week aan de slag met de Oktober Kit vol prachtige herstkleuren en leuke items.
Dit zijn mijn resultaten en het werk van de anderen kun je zien in de Kit gallery en in de Scrap-Club gallery.

Dit is 'mommy's favorite season' omdat de kids weer naar school gaan : )
Het zag er naar uit dat Ivo absoluut geen zin had in de eerste schooldag. Gelukkig was het maar gespeeld...
Na een paar weken school heb ik ze allebei al weer ziek thuis met een nazomergriep. Hier heeft vooral Wouter een abonnement op; elke september is het raak - en flink ook. Ze kunnen zo een hoestkoortje beginnen...
One Fall day is een ideale titel voor onze berk. Er is ooit een terras omheen gelegd en vorig jaar werd het terras opnieuw hersteld. Enkele weken later vielen in 1x alle bladeren uit de boom - zo idioot. We hoopten dat ie de schrik van het aantrillen van de stenen wel weer te boven zou komen maar helaas - het is echt met 'm gedaan : (
Dit is mijn favoriet deze keer. Ik begon met een grote foto vol pompoenen die ik kleiner sneed en nog kleiner sneed en nog kleiner ... Acrylverf en Spray ink, spinnewebje gegoogled en nagetekend en tot slot creatief met brads geweest.
Deze layout is gemaakt met de restjes uit de kit en met de boom (uit de losse pols) had ik gelijk een oplossing voor de grote hoeveelheid brads. Foto is van oktober 2005 - nu is het een stuk moeilijker om ze naar het bos mee te krijgen.
De sketch is deze keer gemaakt door Ellemieke Laman, guest designer van de maand oktober.


En dit is mijn resultaat ermee. Voor de maand oktober kan een layout over A Sister's Hope niet uitblijven. Hier loopt een deel van het 2009 team de 60k. 9 en 10 oktober doen we met een team van 5 mee aan de 4e editie. En het ziet er naar uit dat ons team Piece of Cake wederom zo'n 30.000 euro kan doneren. Ongelooflijk niet!?

Bedankt voor het kijken!

Geniet van lekker nazomerweer :)

3 opmerkingen:

Petra van Osch zei

Wat heb je weer geweldige layouts met de kit gemaakt Monique! Jouw favoriet is ook mijn favoriet. De pompoen layout is een super originele eye-catcher geworden. Om lekker bij te kwijlen!
Succes en sterkte met je herstel, hopelijk gaat het ook goed met de Sisters Hope tocht. Ik zal mijn bijdrage zo overmaken.

Liefs, Petra

Astrid zei

Monique, fijn dat het al een stuk beter gaat! En je heb weer mooie LO's gemaakt. groetjes Astrid

Je@net zei

Wat een gave lootjes heb je weer gemaakt, Monique!
Sterkte met je verdere herstel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...