Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 25 januari 2011

Scrap-Club November layouts

De 19e van iedere maand is de deadline voor de Scrap-Club kits en om heel eerlijk te zijn vind ik het iedere maand weer een zalig excuus om me geoorloofd terug te trekken voor 1 á 2 dagen.
Adriana stelt elke maand weer prachtige kits samen en als je wilt zien wat de andere DT leden hiermee maakten, klik dan op deze link naar Kit Ideas.

Op onderstaande layout is de ballon uit een foto geknipt.
Oranje en fotografie: een foto voor deze kit was snel gevonden. De crew members van A Sister's Hope kregen een oranje trui. Al onze mannen hielpen het weekend mee als crew. Erik staat hier links in beeld.
Ieder kind heeft een fase dat het niet op de foto wil. Mijn jongens hadden het afgelopen jaar last van mij met de camera en ik van hun onwil ; ) Gelukkig is dat nu weer over.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...