Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 22 oktober 2014

Schop onder m'n kont

Volg het bord Wees wijs meis van Monique op Pinterest.
Vandaag betrapte ik mijzelf voor de zoveelste keer op uitstelgedrag. Wat onverwacht vrije uurtjes leken mij ideaal voor achterstallig leeswerk en het schrijven van een werk gerelateerde blogpost maar voordat ik er erg in had, waren die uurtjes weer om waarbij ik niet verder was gekomen dan Pinterest.
Via diverse pins werd ik weliswaar veel wijzer over bloggen maar de mooi ontworpen websites vol handige tips en slimmigheidjes (waar ik via de pins terecht kwam) maakten mij tegelijkertijd onzeker; hoe heb ik ooit kunnen denken dat ik hier ook toe in staat ben en wat heeft mij bezield ooit de verkondigen wat mijn (online) plannen waren!?
Gelukkig komt er af en toe ook een trefzekere tekst voorbij op Pinterest, zo'n tekst die me bij de kladden pakt en even flink door elkaar schudt. Die teksten staan gegroepeerd in mijn bord 'Wees wijs meis' en zijn bedoeld op me zo nu en dan een schop onder de kont te geven zodat ik in actie kom en eindelijke mijn website zo ver heb voor online kennismaking. Help je me mee door me af en toe aan m'n mouw te trekken of desnoods ook een schop onder m'n kont te geven?

Positief vandaag:
* Die blogpost is geschreven, al is het een persoonlijke.
* Ik heb ook een enquête gemaakt n.a.v. een blogtip die ik via Pinterest tegenkwam.
 
Via deze link kom je bij de enquête. Deze vraagt naar favoriete gezelschapsspellen van gezinnen met jonge kinderen in de leeftijd van 4 - 8 jaar. Behoort jouw gezin tot deze doelgroep dan waardeer ik het zeer als je de enquête invult. Het delen van de enquête sta ik uiteraard toe.

Nieuwsgierig naar de teksten die mij het juiste zetje gaan geven? Klik dan op de afbeelding.
De enquête komt ook op Facebook en ik stel het enorm op prijs als je deze met je vrienden deelt.


2 opmerkingen:

Haggith zei

Lieve Monique, ik heb je enquête ingevuld. Alleen moet je bij vraag 1 verplicht een bordspel invullen omdat er geen rondje staat bij "overig". Dus ik heb nu twee dingen ingevuld. Succes verder met je website.
En ja, die schop onder je kont nodig hebben dat ken ik. Stom he dat je daar dan plaatjes van Pinterest voor nodig hebt.

Monique Helfrich zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...