Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zondag 28 januari 2007

Er was eens...../ Once upon a time.....

Vandaag heb ik al mijn papier georganiseerd opgeruimd en ik ben bang dat ik met mijn voorraad/verzameling jaaaaaaaarenlang vooruit kan….
Het klinkt misschien raar maar van Corinne’s spullen heb ik niet eens zo heel veel aan m’n spullen toegevoegd. Ongelooflijk maar waar! Veel papiertjes en letterstickers had ik zelf al en toen ik al mijn papier had gesorteerd, vond ik het allemaal wel meer dan genoeg!
Maar….. des te meer blijft er over om weg te geven! Ik heb van haar ook heel veel pakketjes scraps; d.w.z. stroken van scrapbookvellen. Dit is natuurlijk ook ideaal voor een RAK want waarom zou je alleen maar iets hebben aan een 12”x 12” vel…!? Tijdens het sorteren van de spullen zag ik genoeg spullen van mijzelf die ik niet meer zal gebruiken… goed voor nog een RAK…. Maar het jaar is nog lang…
Woensdag: RAKdag!!!

In opdracht van mijn schoonmoeder maakte ik dit mini-album of 21 pages. Zij vond het gelukkig mooi en ik hoop dat het familielid waar het voor bestemd is het ook zal waarderen. De basis is herhaling, herhaling en nog eens herhaling zoals ik het zelf ooit in een workshop van Ali Edwards heb geleerd. Het papier is van Basic Grey (Oh Baby! Boy) en de sterstempels van cherryArte.



Today I organised my paper and I’m afraid it will take a lot of years to use all that stuff….
It may sound weird but I hardly added anything of Corinne’s stuff. You might not want to believe me but it’s true. I already bought those paper and letter stickers myself and by sorting out my supply I thought this amount is enough….
But… the more I can use for a RAK! There are a lot of scraps; strips of scrapbooking paper. I’d never thought about using scraps for a RAK but by slipping the scraps through my fingers I found those scraps really suitable for RAKs.
I’ll also use some of my own leftovers for a RAK…. Later this year…
Wednesday: RAKday!!!

My MIL asked me to make a mini-album of 21 pages for a cousin. I’m glad she liked it and I hope the cousin will appreciate it. It’s based on repetition in a way I once was taught by Ali Edwards.
Paper is Basic Grey (Oh Baby! Boy); star stamps – cherryArte.

3 opmerkingen:

Ingrid zei

Het mini-album is leuk geworden. En woensdag staat genoteerd in m´n agenda hoor! Woensdag is niet langer gehaktdag, maar RAK-dag. :-)

Christiane zei

gorgeous minibook :)think i must clean up my room too!!

Anoniem zei

Leuk, woensdag RAK-dag :-D Je albumbje ziet er trouwens erg leuk uit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...