Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

zaterdag 26 april 2008

Scrap-Club May Kit

Lieve allemaal, bedankt voor alle steun via hartverwarmende (email)berichtjes. Dat heeft me veel goed gedaan en ik weet zeker dat Willem instemmend zou glimlachen bij het idee dat zijn overlijden niet alleen verdriet geeft maar ook leidt tot positieve emoties en verbondenheid met elkaar.
Willem was een zeer gepassioneerd mens en ik ben de laatste dagen tot de ontdekking gekomen dat datgene wat de mens mooi maakt, passie is. Of dat nou passie voor gezin, tuin, koken, werk of hobby is - als je iets met passie doet, geniet je, straal je, haal je het beste uit jezelf en kun je vaak ook anderen stimuleren.

Mijn eigen passie is ooit aangewakkerd door Ali Edwards; haar kijk op haar gezin en haar wijze van scrapbooking zijn van grote invloed op mijn scrapwijze. Hoewel ik dol ben op nieuwe producten en technieken (en deze ook probeer) en met bewondering geniet van de steeds meer verschijnende artistieke freestyle layouts, houd ik zelf mijn layouts het liefst goed leesbaar (journaling) met bij voorkeur meer dan 1 foto om herinneringen vast te leggen voor later.... later, dat nu weer een heel andere lading krijgt.... en waarvan ik hoop dat ik voor 'mijn later' nog lang de tijd krijg om veel herinneringen in beeld en verhaal vast te leggen.


En dit hadden jullie nog te goed.
De Scrap-Club Mei Kit zit vol Color Conspiracy, een nieuw Frans scrapbooking product. De wit geruite transparancy bestaat ook in het zwart en van de rest aan (grote hoeveelheid) die cuts heb ik gebruikt voor kaarten.
Deze layout is n.a.v. de sketch van Petra.

De huisjes zijn een Magnolia stempel...
Bedankt voor het kijken en een heel fijn weekend gewenst!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Monique,

Het was mooi vanmiddag en je hebt het vervolg op je weblog ook weer zo pakkend en passend opgepikt.
Complimenten hoor.
Zoals je weet, is het virus overgeslagen, dus ik ga de komende tijd alles in me opzuigen wat met scrapbooking te maken heeft. Ook ik besef nu weer eens.....ik stel niet uit tot later!
Liefs,
Marianne B

*~SCRAP-GEK~* zei

je hebt prachtige dingen gemaakt Monique! groetjes marije.

Francine zei

---------dat datgene wat de mens mooi maakt, passie is. Of dat nou passie voor gezin, tuin, koken, werk of hobby is - als je iets met passie doet, geniet je, straal je, haal je het beste uit jezelf en kun je vaak ook anderen stimuleren------------


Hélemaal mee eens Monique!

Je@net zei

Mooie woorden Monique! Prachtig gezegd!
En je werk ziet er weer super uit!!
Lekker weekend en geniet ervan!

Spontanity zei

Ieder mens is mooi.
Op zijn manier.
Was weer een hoop te zien op je blog Monique.
Mooi.

Janine Langer zei

Wow, you did a beautiful job, thanks so much for showing! :)

Anoniem zei

Geweldige projecten! Ik vind de huisjes helemaal leuk!!

xxxMarieke

Anoniem zei

great job monique ! i love the way you used these stuffs, especially the 2nd layout and the last card :)

Anoniem zei

OOO, wat heb ik veel gemist!! Wat een superwerk weer Monique!!

Anoniem zei

Zo af en toe dat "clean & simple" (als ik dat zo mag omschrijven) is ook wel weer verfrissend!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...