Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 9 december 2008

Een goed begin...

Eindelijk heb ik het door!
Nee... nog niet hoe ik mijn blog kan pimpen(als ik kies voor achtergrond lichtgroen blijft mijn blog hardnekkig wit)...
Maar kijk! Je kunt mijn blog vertalen; dat is al iets.

SO HELLO THERE...
YOU CAN TRANSLATE MY BLOG!!!
. see the side banner.

Ik heb wél door hoe ik deze decembermaand georganiseerd door kom. Waarschijnlijk als gevolg van een jaar lang ORGANISATIE als one little word. En zo kwam het dat 4 december 2008 mijn meest relaxte 4 december ooit was. Gedichten klaar, surprises klaar, meeste boodschappen in huis. Dit was zo onwennig dat ik maar de ramen ging lappen en wat puin ging ruimen op zolder zodat dat nog meekon met het vuilnis. Dat vind ik zo'n geluksmoment: opruimen en dan definitief wegdoen (alhoewel ik die bakken voor mijn raam nog altijd een vreselijk rotgezicht vind).Ivo belt op om te zeggen dat hij bij een vriendje luncht en na schooltijd bij een ander klasgenootje gaat spelen. Wouter heeft een lange dag van 8 lesuren.
Zelfs tijd over om de bedden te verschonen en de dekbedden buiten te luchten omdat de voorspelde regen uitbleef; dat voelt opnieuw goed! Nog meer tijd over om de opgeknapte garage nog een keer grondig schoon te maken nadat er 3 dec. een mooie verwarming is geplaatst. En wat is het er nog zalig leeg en licht! Voor de zekerheid tóch nog maar een keer nagaan of ik nou écht niks vergeten ben en dan -onwennig met tijd die over blijkt te zijn- eens rustig tijd nemen voor koffie met die zalige ieniemienie marsmallows van Intratuin.
En geloof me - in de koffie zijn ze nog lekkerder dan in de chocolademelk!
Ondanks al het huishoudelijk werk, is het een dag met een gouden randje die tenslotte wordt bekroond met een dun laagje sneeuw.
Mmmmmmmmmm weet je wat? Ik bereid me alvast voor op Kerst ;)

2 opmerkingen:

Brigitte zei

...is het halve werk?

Astrid zei

WOW als ik jou zo hoor lijkt het of jij meer uur in een dag hebt dan ik, lekker hoor. Maar dat scheelt natuurlijk met kids die min of meer alles zelfstandig doen. Lekker hoor, ik heb het deze maand zo druk dat ik constant aan het vliegen en rennen ben en dan tussendoor nog werken...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...