Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

donderdag 8 oktober 2009

10 en 11 oktober

Dit weekend kun je me ergens tegenkomen, wandelend tussen Amersfoort en Amsterdam!
Wil je weten hoeveel ons team heeft ingezameld voor de 3e editie van A Sister's Hope 60k?
Lees dan verder op mijn blog Handel en wandel.


En tsja, waar ik de laatste weken uithing....? Nou zo'n beetje overal en nergens en ik zou de agenda erbij moeten pakken om het na te vertellen... Elke dinsdag loop ik zo'n 25 km door de polder en tevens ben ik slachtoffer van de geweldige Zumba rage...
Ik weet nog wel dat we 1 oktober 17 jaar getrouwd waren en dat ik die avond nog om 20.30 uur liep te collecteren terwijl de rest van het gezin uit eten was (ik moet iets doen aan time management) en ik weet ook nog dat we vandaag naar de 8 oktober optocht zijn geweest (Alkmaars Ontzet viering) en dat ik bij mijn moeder was die nu gelukkig weer thuis is na een akelige week in het ziekenhuis voor een nieuwe heup.

Van vorig weekend weet ik ook nog waar ik was! Toen waren Danielle, Martine en ik naar de beurs Taart & Trends. De eerste beurs die gunstig was voor mijn portemonnee om de simpele reden dat het zo idioot druk was dat je er niet bij de kramen kon komen! We hielden het er snel voor gezien en ik ben doorgereisd naar Doorn om me daar helemaal te laten gaan in het walhalla van Paper & Pictures. Zalig geshopt met de tegoedbonnen voor mijn layouts in Scrapbookmagazine.

Ik kan er weer eens een paar hier laten zien want het jubileumnummer is inmiddels weer verschenen. Oeps... kom nu net tot de ontdekking dat ik wat achterloop : )
Ik was gebleven bij het januarinummer zie ik nu. En dat komt ook helemaal goed uit nu we vanmiddag allemaal goed geslaagd zijn voor een nieuwe winter(sport)jas en zo kom ik zelf ook weer in de stemming om te scrappen voor het volgende december/januari nummer ; )

THINK PINK dit weekend en duim gelijk even voor mooi wandelweer ; ) thanks!ha, deze is een lekkere reminder! De stoelen doen nog altijd dienst in hun oorspronkelijke maar kaal geworden kleur; naast elkaar aan het hoofd van de tafel groeit op beide een stapel ongelezen post, kranten, folders en tijdschriften...

2 opmerkingen:

D@nielle zei

meid ik hoop dat het vandaag fantastisch is gegaan ! Je hebt een hart van goud dat je je zo inzet.

Je@net zei

Ik hoor het al...druk, druk, druk!!
Je werk ziet er weer super uit meis en veel succes vandaag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...