Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 28 oktober 2009

Scrap-Club November Kit

Het was weer een feestje om met de kit van Scrap-Club te werken. Ook voor de November Kit was het Adriana weer gelukt om de leukste spullen met elkaar te combineren. Bovenstaande layout heb ik gemaakt n.a.v. Petra's sketch. Zie hiervoor ook haar Sketch post.
En dit heb ik er verder mee gemaakt.
Deze reclamezuil zag ik bij de Hema en dit is zo herkenbaar voor mij omdat ik in 1992 gestopt ben met het bijwerken van fotoboeken.
Annelies en ik zijn absoluut Buff verzamelaars (die sjaaltjes). Voor de foto op ons hoofd maar gewoonlijk om ons nek. Ik gebruik ze met schaatsen, skiën en 's winters met het lange afstand lopen. Je kunt je er zo heerlijk in verstoppen als het koud is.
Bij het Monsterosity papier van Sassafras zocht ik gekke-bekken-foto's. Gelukkig hoefde ik niet ver terug in de tijd want voilá Wouters 'enthousiasme' op de ochtend dat hij 14 werd. Eerlijk gezegd trok hij die bekken omdat hij niet wilde dat ik foto's nam... Gewoonlijk zou ik dergelijke foto's nooit gebruiken maar nu ben ik blij dat ik ze niet gewist heb ; )

Altijd goed om een fototoestel in mijn tas te hebben. Zo ontdekte ik dit dansgezelschap op het cultuurplein in Alkmaar tijdens het Jeugddansfestival. Een bijzonder stukje (dans)kunst.

Wil je zien wat de andere DT leden maakten met deze kit? Kijk dan in de gallery van Scrap-Club of bij Kit-ideas.

Fijne dag allemaal!

monique

4 opmerkingen:

Petra van Osch zei

Wat heb je er weer gave layouts mee gemaakt Monique! En ook je werk in het magazine was super!!

D@nielle zei

superleuke lo's weer hoor !

Ingrid zei

Wat een ontzettend leuke lay-outs heb je weer gemaakt, Monique. Zo'n lay-out met foto's gemaakt met Photo Booth wil ik ook nog steeds een keer doen. Ik heb nl. ook heel veel van dat soort gekke foto's op m'n computer staan.

xoxo

Je@net zei

Super leuke lootjes Monique (en super leuke foto's ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...