Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 20 april 2010

Layouts Scrap-Club April Kit

De April Kit van Scrap-Club zat vol met kersen en als ik denk aan kersen dan denk ik aan de uitdrukking 'de kers op de taart' en aan cupcakes met 'a cherry on top'. Ik hoef maar mijn Piece of cake - High Tea - inspiratiemap te openen en ik heb genoeg afbeeldingen voor deze inspiratie layout.
Lekker geduldwerkje; kersen uitknippen. Lekker muziekje op en ik laat mijn gedachten gaan. Denk ik aan kersen, dan denk ik aan de eerste maanden met Erik. We tennisten vaak samen in die eerste zomer en Erik had steevast een zak kersen mee die we 'picknickten' op de tennisbaan. Als het geen kunstgras was geweest, had er nu vast een kersenboom op de baan gestaan...
De kersen lieten mij niet los en ik sloeg aan het googlen naar de historie van 'de kers op de taart'.
Ik vond een site met gigantisch veel informatie over de herkomst van gewoonten en benamingen in de voedingsindustrie. Echt een aanrader!
Terug naar de zomervakantie. Met mijn lichte sproetenhuid ben ik altijd erg van het zonnecreme -smeren. Ook de kinderen moeten er aan geloven en dat is gelukkig nooit een probleem geweest.

Hier een layout met de restanten van de kit; veel stroken dus ;)
In April was het mijn beurt een sketch te maken.
In deze blogpost kun je zien wat de andere DT leden er van maakten.
De layout oogt helaas scheef; in het eggie istie toch echt recht hoor : (

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...