Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

vrijdag 21 mei 2010

Scrap-Club Juni Kit

De inzendingen voor de High Tea Challenge stromen met name vandaag binnen. Leuk om te zien! Tot en met zondag 23 mei kan nog ingezonden worden.

Zelf heb ik ook weer wat te laten zien. Alles is gemaakt met de Juni Kit van Scrap-Club. Een kit vol prachtige materialen waar de lijn Brook van Crate paper de hoofdrol in speelt.
In de Kit gallery kun je zien wat de andere DT leden er mee gemaakt hebben.


Onderstaande layout maakte ik n.a.v. de Sketch die Liesbeth deze maand verzorgde.
En opnieuw één met Erik in de hoofdrol! Momenteel verzet hij niet alleen stenen maar zelfs hele bergen met werkweken van zo'n 80 uur; voor zijn eigen praktijk waar hij deze weken sollicitatiegesprekken heeft voor een nieuwe collega en een assistente maar ook voor die van een collega waar hij nauw mee samenwerkt. Dit laatste omdat die collega na een wielren ongeval moet revalideren en niet zelf kan werken. Om al het werk daar goed te laten continueren, is Erik min of meer bemiddelaar tussen meerdere waarnemers, personeel en familie. Niet zo'n hele beste timing dus, maar ik waardeer het wel dat hij zich ervoor inzet.

Ach, nog even en dan is het weer zomervakantie. Zalig vooruitzicht!
En nu eerst genieten van een zonnig lang pinksterweekend!
Veel plezier alllemaal

5 opmerkingen:

pruts zei

hey, je hebt een award gekregen van mij. kijk maar eens op mijn blog

Astrid zei

Hi Monique, geweldige Lo heb je gemaakt, mooie kleuren zo samen. En wat leuk dat je zo'n verdiende LO voor je man maakt!

Je@net zei

Wat een gave lootjes, Monique! Super joh.

Marit zei

Wat een mooie layouts.. en ik herken het "stenen stapelen"... het zit bij ons ook in de familie!!! (In mijn tuin heb ik alleen maar grote, ronde, franse kiezels om mee te spelen trouwens, maar daar kun je weer mooi figuren mee leggen!)

Petra zei

Super wat je met de kit hebt gemaakt Monique! Eric heeft zo te lezen net zo'n druk schema als dat jij af en toe (nou ja af en toe...) hebt. Ik vraag mij af of jullie jongens later ook van die bezige bijen worden of juist heel relaxed ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...