Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

dinsdag 17 augustus 2010

Sneak peeks Scrap-Club September kit

Na een lekkere vakantie met prachtige foto's is het zalig scrappen met deze kit!
Vanaf de 19e kun je op het Scrap-Club blog in de Kit idea gallery zien wat de Design Teamleden hebben gemaakt met deze kit.Een week later zal ik die van mij hier laten zien maar eerst ga ik weer op reis. Morgen vliegen Mieke, Nelleke, Anja en ik naar Nice om daar vandaan in de Mercantour van hut naar hut te wanndelen en uit de rugzak te leven. Ik zal blij zijn als ik morgen in het vliegtuig zit want alle voorbereidingen zaten voortdurend tegen. Aanschaf schoenen en rugzak gingen niet van een leien dakje en een ontstoken knieschijf dreigde vervolgens roet in het eten te gooien...Tot overmaat van ramp kreeg ik zondag op maandagnacht vreselijk veel last van mijn oog. De huisarts zag er niets bijzonders aan maar ik mocht vandaag terugkomen als het nog niet beter werd. Het werd absoluut niet beter dus vanmorgen zat ik weer tegenover hem en vanmiddag tegenover de oogarts. Wat bleek? Er zat een staalsplinter in mijn oog en die moest er meteen uit. Dat was dus gelijk een hele ingreep. Morgen loop ik dus zo op Schiphol en ik heb een brief mee van de oogarts voor het geval men denkt dat ik wat smokkel achter dat lapje. Daar komt vast de uitdrukking "iemand voor het lapje houden" vandaan ; )
Pas rond 15 uur mag het eraf, ben ik gelijk geharst en hopelijk ook genezen - spannend.
Ik ga nog even verder met pakken want al die uren aan doktersbezoeken hakken behoorlijk in mijn planning. Eén voordeel: nu ik halfblind mijn rugzak pak, kan ik het vast in een donkere hut allemaal blindelings terugvinden.

wordt vervolgd...

; )

8 opmerkingen:

Irene zei

Ach, joh, zie het positief, met een half oog neem je ook maar de helft mee ;-) veel plezier!

Irene zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Francine zei

Jeetje meis! Snel beter worden met dat zere oogie!!!

D@nielle zei

jeetje hoe kom je daar nou weer aan. Ik hoop echt dat het allemaal soepel gaat met het wandelen maar met jou op het moment weer jt het maar niet .... Maar serieus, veel plezier en probeer heel & gezond terug te komen !

Mandy zei

Oh Monique, wat een pech! Ik word natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar hoe er van zondag op maandagnacht een staalsplinter in jouw oog komt :-)
En ik ben heeeel nieuwsgierig naar je layouts!!
Fijne vakantie lieverd!

Anoniem zei

hoop dat je oog gauw weer 100% is en veel plezier!!!

Astrid zei

jeetje Monique wat een pech! Ondertussen ben je vast al weg, maar ik hoop dat je een leuke tijd heb en alles weer snel helder ziet. Mijn vader heeft het ook al eens gehad hij was toen het roest van een metalen boot aan het slijpen, ben benieuwd hoe jij er bent gekomen.
groetjes Astrid

PJ zei

Hè, wat een toestand! Een staalsplinter in je oog, hoe kom je daar nou aan? In ieder geval veel beterschap, en ik hoop dat toch een fijne tijd hebt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...