Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 17 april 2013

Dutch Dares – schets layout

Eindelijk Lente! Wat kleurt alles weer mooi groen, geel en paars in de tuin. De tulpen zetten alle krachten bij om eind deze maand op hun mooist te zijn voor alle fietsers en wandelaars op georganiseerde routes dwars door de bollenvelden en de bezoekers van de Keukenhof willen natuurlijk ook graag kleur zien. In huis was de lente al gecreëerd maar nu de buitentemperatuur omhoog schiet, geniet ik van alle kleuren in het veld. Vandaar deze Photoshop layout als ode hieraan voordat heel Nederland eind deze maand oranje kleurt. De schets komt van teamlid Cynthia. Zoals je ziet heb ik de schets een kwartslag gedraaid. En natuurlijk vind je de uitwerking van alle andere teamleden op het Dutch Dares Blog. Laat je inspireren en doe mee!
Credits: InTheMaking-papers/KitschyDigitals-frame,lace,yarnbow/CrystalWilkerson-Alphabet/CarinaGardner-birdbrush/TheCottagemarket-crown
  Fijne lenteweken!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...