Op dit blog laat ik scrapbooklayouts zien die ik maakte als design-team-lid voor Dutch Dares, voor het tijdschrift Scrapbookmagazine en een hobbywinkel. Sinds 2010 ontwerp ik deze digitaal.
Ook vind je hier persoonlijke huis-tuin-keuken blogposts, links naar reisblogs en ons team Piece of Cake blog.
Ben je op zoek naar mijn online onderneming met betrekking tot handmatig schrijven binnen het gezin om kinderen te leren hun gedachten goed onder woorden te laten brengen?
Dan verwijs ik je graag naar moniquehelfrich.nl

woensdag 19 juni 2013

Dutch Dares Juni Schets

Het is weer tijd voor de Dutch Dares Juni Schets die Marsha voor ons maakte:

En zodra ik deze foto van mij bij de schoonheidsspecialiste zag, ging mijn fantasie weer eens met mij op de loop en raakte ik al snel lekker op dreef. Dat resulteerde in onderstaande layout met zelfspot en zelfkennis haha. Eind juli worden Erik en ik allebei 50 en dat vieren we (vanwege de vakantie) eind deze maand. Het zou leuk zijn als ik enigszins 'in vorm' op ons feest kan verschijnen en alhoewel ik vanaf min 10e jaar intensief sport, merk ik toch dat het vrouwenlichaam na een halve eeuw tekenen van verval krijgt die het daglicht niet meer kunnen verdragen. Mij hoor je dus niet klagen dat de zomer op zich laat wachten haha
Na zo'n 16 jaar geleden acuut in de overgang te zijn gekomen + 8 maanden van blessures (= niet sporten) lijkt er geen redden meer aan maar het voordeel van 50 worden, is dat het me ook niet zo heel veel meer kan schelen. Toch heb ik de draad weer opgepakt en het is zalig om (ondanks kniepijn) weer in beweging te zijn. Het zal beduidend meer tijd/trainingsuren kosten om een redelijk resultaat te krijgen maar ik heb nog minstens een halve eeuw de tijd.... toch?
Digitale layout met credits voor MCO–Beautiful Journey en K.Pertiet–sanded overlay
De Dare van Juni moest ik aan mij voorbij laten gaan maar de kans is groot dat ik alsnog een layout maak bij het thema OP DE FIETS want we hebben enorm veel fietsfoto's in ons bestand en de layouts in de blogpost zijn enorm inspirerend.

Laat je ook inspireren door de Juni blogpost en maak met je inzendingen kans op een maand gast-designerschap of de geweldige RAK.

Mijn RAK van vorige maand gaat naar Else Maria. Gefeliciteerd!

Veel scrapplezier gewenst,
Monique

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...